Известният астролог Тамара Глоба заяви, че прогнозира криза в края

...
Известният астролог Тамара Глоба заяви, че прогнозира криза в края
Коментари Харесай

Астроложката Тамара Глоба с мрачна прогноза за края на пандемията

Известният астролог Тамара Глоба съобщи, че предвижда рецесия в края на предходната година. Рецесията на пандемията в страната ще стартира последователно и в близко бъдеще, предсказа тя, представена от "Петел ".

По време на самоизолирането доста хора стартират да се обръщат към услугите на астролози и предсказатели.

Всички се интересуват единствено от един въпрос - по кое време ще завърши карантината и по какъв начин ще се отрази актуалната обстановка върху живота и финансовото положение на жителите, разяснява тя.

Глоба сподели, че е предизвестила клиентите си за обстановката, която стартира в края на предходната година.

"Този интервал ще продължи една година. Но би трябвало да кажа, че ще има разнообразни форми ", сподели астрологът.

Според специалиста спадът на карантината ще стартира от районите, в които хората ще стартират да се връщат към предходния си темп на живот до края на април. Москва и огромните градове ще останат в тази обстановка още малко, а коронавирусът там ще отстъпи едвам доникъде на май.

"След 10 - 12 май ще се извърши последователно връщане към предходната обстановка (преди карантина). Бих обърнала внимание на втората половина на май, началото и края на юни ", сподели Тамара Глоба.

Астрологът сподели още, че доста страни надалеч не бързат да отворят границите си. Тя твърди, че в интервала от 2020 до 2022 година някои страни ще вкарат ограничавания за влизането на искащите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР