Известният аржентински лекар Нелсон Кастро коментира този списък пред местната

...
Известният аржентински лекар Нелсон Кастро коментира този списък пред местната
Коментари Харесай

Потресаваща теория за смъртта на Марадона: Заради хапчета ли си отиде Дон Диего?

Известният аржентински доктор Нелсон Кастро разяснява този лист пред локалната телевизионна стратегия „ Telenoche “ и съобщи, че гибелта на Марадона от инфаркт изобщо не го изненадва.

„ Той явно е бил комплициран пациент и е трябвало да се лекува по внимателен метод. В такива случай е трябвало да бъдат планувани всевъзможните странични резултати от всяко лекарство и да се работи като в шахмата - с няколко хода напред. Не знам каква доза и поредност му е планувана, само че в случай че ви предпишат всичко това, наложително би трябвало да се консултирате с кардиолог. Няколко от медикаментите имат непряк резултат повишението на сърдечната периодичност и изцяло евентуално е да доведат до инфаркт, в случай че се смесят с несъответствуващи съставки или дозата бъде превишена “, счита Кастро.

„ Той просто е трябвало да се лекува в профилирано лечебно заведение, а не да остава вкъщи без наблюдаване. Повтарям - контролът на положението и медикаментите му е бил наложителен. Учудвам се, че е бил оставен без контрол на доктор ", разяснява още Кастро.

Това пояснение ненапълно поддържа изказванията на дъщерите на Марадона, че не е лекуван вярно, само че не изключва и това виновността да е на самия Дон Диего, който съгласно персоналния си доктор Леополдо Луке самичък е решавал по какъв начин да се лекува и не се е вслушвал в мнението на експертите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР