Известният американският актьор Стивън Сегал е създал в Русия фирма

...
Известният американският актьор Стивън Сегал е създал в Русия фирма
Коментари Харесай

Американският актьор Стивън Сегал основа фирма в Русия заедно със сина си


Известният американският артист Стивън Сегал е основал в Русия компания с наименованието " Пет детайла ", дружно със сина си Доминик Сан Роко, излиза наяве от Единния държавен указател на юридическите лица в Русия, заяви " Комерсант ".

Фирмата е записана публично през вчерашния ден. Сегал е и специфичен представител на съветското Министерство на външните работи по руско-американските филантропични връзки.

Стивън Сегал и неговият наследник имат равни дялове във компанията " Пет детайла ", която като юридическо лице е записана в Москва. Сред типовете действия, които тя ще прави, са посочени: произвеждане на питейна вода и на безалкохолни питиета за деца, както и търговия със сокове.

Прочутият американски артист и занаятчия по бойни изкуства Стивън Сегал е и сценарист, като се изключи че играе основната роля в голям брой екшъни. През ноември 2016 година с декрет на президента Владимир Путин, той получава съветско поданство. Паспортът на жител на Руската федерация му е връчен персонално от съветския президент. Сегал беше назначен на поста специфичен представител на съветското външно министерство през август 2018 годино. Според данните на Единния държавен указател на юридическите лица, Доминик Сан Роко Сегал също има съветско поданство.
 Екшън: Стивън Сегал и група сърби в криптоизмама за $11 милиона
Екшън: Стивън Сегал и група сърби в криптоизмама за $11 милиона

И един частен детектив, който инсценира гибелта си
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР