Известният американски голфър Тайгър Уудс е шофирал с двойно по-висока

...
Известният американски голфър Тайгър Уудс е шофирал с двойно по-висока
Коментари Харесай

Тайгър Уудс е катастрофирал, защото е карал прекалено бързо

Известният американски голфър Тайгър Уудс е карал с двойно по-висока скорост на сектора от пътя, където претърпя случай на 23 февруари, оповестиха управляващите в окръг Лос Анджелис, оповестява " Дойче Веле ", представена от БГНЕС.
" Уудс е карал 135 до 140 км/ч по спускащ се сектор от автомагистрала отвън Лос Анджелис, където има ограничаване на скоростта от 72 км / ч. ", сподели шерифът на окръга Алекс Вилануева на конференция, в която показа резултатите от следствието на случая.
 Тайгър Уудс е с тежки травми след злополука Тайгър Уудс е с тежки травми след злополука
Тайгър Уудс е имал шанса да оцелее при тежката автомобилна злополука във вторник, която е предизвикала " съществени " пострадвания на кракат...
Превишената скорост и невъзможността да се заобиколи извивката на пътя бяха аргументите за случая, който остави Уудс тежко ранен след претърпени фрактури на пищяла и фибулата на десния крайник, както и пострадвания на костите на стъпалото и на глезена, поради което бе приет в болница за няколко дни в болница Харбор в Лос Анджелис. Тези пострадвания могат да оставят Уудс отвън интернационалната професионална голф верига, съгласно специалисти, макар че голфърът не е коментирал въпроса.
Заключенията на проверяващите са, че Уудс е ускорил спускането, вместо да се забави на този сектор от пътя, и че е прекосил две насрещни ленти, преди да се удари в дърво, което кара автомобила му да се върти няколко пъти.
45-годишният голфър е бил в региона за годишния шампионат по голф Genesis Invitational в кънтри клуба Riviera в Тихия океан Палисадес покрай Санта Моника в Лос Анджелис.
Уудс е един от най-успешните голфъри на всички времена, с 683-седмичен връх преди всичко в света, последно от март 2013 година до май 2014 година Спортистът, роден в Кипрес (Калифорния), е печелил Августа Мастърс пет пъти; три US Open; и още три British Open, измежду другите трофеи от неговия лист.
 Тайгър Уудс катастрофира, в болница е (ВИДЕО) Тайгър Уудс катастрофира, в болница е (ВИДЕО)
Тайгър Уудс е ранен в автомобилна злополука в Лос Анджелис, оповестява SkyNews. Голф легендата е откаран в болница. Има съществени наран...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР