Известният актьор Георги Кадурин зае позиция по скандала в Народния

...
Известният актьор Георги Кадурин зае позиция по скандала в Народния
Коментари Харесай

Георги Кадурин нарече пиарката на Народния тапигьоз

Известният артист Георги Кадурин зае позиция по абсурда в Народния спектакъл и прикани пиарката Велислава Кръстева да напусне поста си. Кадурин стигна и по-далеч и дефинира някогашната депутатка от Движение за права и свободи с турската дума " тапигьоз ", която съгласно речника на турските думи в българския език значи " необмислен, безчувствен човек ". В ядосан пост във фейсбук обаче артистът не загатва името на Кръстева, въпреки и да се обръща към нея.



" Проверих смисъла на турската дума " ТАПИГЬОЗ " и се сетих за теб PR -ке на Народен спектакъл " Иван Вазов ". Защо не напуснеш? Не виждаш ли, че най-талантливите хора от съсловието са срещу теб и такива, като теб и популярност Богу, че е по този начин! На какво разчиташ, че тези същински персони и създатели ще се примирят от административните ти права и ще клекнат пред параграфи и разпореждания от хилавото ни Министерство с още по-хилавият ни министър. Не е належащо да PRстваш на хора, които нямат потребност от реклама. Театърът е " Писане с пръчка по вода ". Оставете ни водата и не я превръщайте в шербет! ", изригна Георги Кадурин в обществените мрежи.

Актьорът не е част от трупата на Народния спектакъл, само че поддържа сътрудниците си от Народния, които считат, че мястото на Велислава Кръстева не е там.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР