Известните и богатите могат да си позволят да се подсигурят

...
Известните и богатите могат да си позволят да се подсигурят
Коментари Харесай

Знаменитости, които са били ограбвани

Известните и богатите могат да си разрешат да се подсигурят с всевъзможни ограничения за сигурност и защита, само че това не пречи те да стават обект на обири и влизане с щурм в домовете им. Ето образец за 10 звезди, на които им се е случвало да пострадат по този метод.
 10 звезди, които са се женили и развеждали по няколко пъти
Знаменитости, които са се развеждали по няколко пъти

Кой може да се похвали с цели осем брака

Робърт де Ниро
 Снимка 612108

През нощта на 19 декември предходната година къщата на Робърт де Ниро е ограбена, до момента в който той и щерка му са горния ѝ етаж. Жена е хваната да взима коледните дарове отдолу под елхата. Тя по-късно е разпозната като Шанис Авилес и се знае, че преди този момент е била задържана цели 26 пъти.

Ким Кардашиян
 Снимка 611036

През нощта на 3 октомври 2016 година хора съумяват да се доберат до хотелската стая на Ким Кардашиян в Париж, откакто заплашват портиера с револвер. Същото те вършат и с риалити звездата, до момента в който крадат бижута на стойност милиони долари. След това я връзват и ѝ запушват устата. Тя няма пострадвания, само че претърпява
Всичко за Вашата сватба
мощен стрес. Повече от пет години след обира френските управляващи изправят 12 души на съд за закононарушението. Подсъдимите са упрекнати в проведен обир с оръжие, похищение и принудително отнемане от независимост.

Дейвид и Виктория Бекъм
 Снимка 612109

Домът на двойката в Лондон е бил обиран през нощта. Според полицейските отчети кражбата е станала сред 22:30 и 23:30 часа. Били са взети доста движимости, само че никой не е потърпевш, нито е бил задържан.

Лейди Гага
 Снимка 598285

Докато някои нарушители крадат скъпи предмети, то други преследват домашни любимци. Такъв е казусът с Лейди Гага, чийто френски булдози биват откраднати. Райън Фишер разхожда кучетата, когато двама непознати се доближават към него в опит да ги откраднат. Следва свада, която приключва с прострелването на Райън Фишер, а нападателите съумяват да откраднат две от кучетата. Фишер е приет в болница, а жена, за която се твърди, че е обвързвана с крадците, предава кучетата в полицията два дни след отвличането им, откакто Лейди Гага афишира премия от 500 000 $. Същата тази жена и още четирима обвинени са задържани.

Бионсе
 Снимка 575120

В складовете на Бионсе, наети от продуцентската компания на певицата Parkwood Entertainment в
Всичко за Вашата сватба
Лос Анджелис, са прониквали хора, които са откраднали първокласни чанти и рокли на стойност над един милион $.

Майли Сайръс
 Снимка 612110

През 2014 година, откакто прескачат оградата, крадци нахлуват в дома на Майли Сайръс в Холивуд. Те отмъкват голямо количество бижута и си потеглят с финален модел първокласен седан Мазерати.

Линдзи Лоън
 Снимка 612111

През 2009 година тя става жертва на грабеж от по този начин наречения Bling Ring - група крадци от Калифорния, които за съвсем година съумяват да ограбят домовете на няколко звезди. От къщата на Линдзи Лоън в Холивуд Хилс са откраднати бижута и облекла на стойност към 130 000 щатски $.

Орландо Блум
 Снимка 590952

Докато е бил в Ню Йорк, в дома му също нахлуват хора от Bling Ring. Крадците отмъкват бижута на стойност 500 000 щатски $, чанта Louis Vuitton, няколко часовника Rolex и рокля на Alex Perry, принадлежаща на някогашната му брачна половинка Миранда Кер.

Парис Хилтън
 Снимка 598790

Между октомври и декември 2008 година домът ѝ е ограбван цели пет пъти. В един от случаите крадците съумяват да влязат в имението благодарение на ключ, открит под бърсалка. Сред движимостите, откраднати
Всичко за Вашата сватба
от нарушителите, са долни дрехи, дизайнерска рокля, пари в брой, бутилки алкохол и бижута на стойност съвсем два милиона щатски $.
 Парис Хилтън, Ким Кардашиян, Джони Деп и Анджелина Джоли и останалите звезди които от другари се трансфораха във врагове
Звездите, които замениха другарството между тях с злост

Най-популярните конфликти сред звезди

Кортни Кардашиян
 Снимка 612115

Най-голямата сестра в фамилията също е била жертва на кражба. Когато е още бременна с първото си дете, от къщата ѝ в Холивуд са откраднати бижута на стойност към 108 000 $, написа Stars Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg