Известни личности с видеоуроци по всички предмети за училище. Инициативата

...
Известни личности с видеоуроци по всички предмети за училище. Инициативата
Коментари Харесай

Известни личности с видеоуроци по всички предмети за училище

Известни персони с видеоуроци по всички предмети за учебно заведение. Инициативата е на просветителния портал " Уча се " и цели да ускори интереса на децата като им показва даже най-сложните тематики от учебниците по разбирам и занимателен метод.

" Здравейте, аз съм Мария Илиева - вашата обичана певица и през днешния ден ще ви описвам за атомното ядро. "

Трудно е да обясниш и схванеш това, което не можеш да видиш с просто око, да го докоснеш или да си го представиш. Тук на помощ идват видеоуроците.

Дарин Маджаров - " Уча.се ": Учениците супер доста се кефят Мария Илиева да ти споделя за атомно ядро.
И по този начин информацията не е единствено сред кориците на учебника. Наум Шопов, Ралица Паскалева, Луиза Григорова, Дивна, Димо Алексиев, Део и още доста известни лица застават зад самодейността.

Дарин Маджаров - " Уча.се ": Идеята е да покажем на учениците, че и техните идоли са работели крепко, учели са крепко, развивали са свои умения, с цел да реализиран своите триумфи. Известните хора доста се раздадоха, тъй като те също го виждат като идея да помогнем на учениците да учат повече и да реализираме все по-добри резултати.
Актрисата Дария Симеонова се върнала в пети клас. Припомнила си уроците по история небрежно. Но предлага на учениците да затворят очи и да полетят над картата на предишното.

Дария Симеонова - актриса: Един от най-големите проблеми съгласно мене е метода, по който се сервира материала в учебно заведение и това, че този материал поради метода, по който бива поднесен не е забавен на децата. Съответно те зубрят наизуст, не схващат тъкмо какво учат.
За месеците, в които се осъществя концепцията - тя към този момент намира доста почитатели, по тази причина снимането на видеоуроци с известни гласове продължава.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР