Известни касоразбивач и взломаджия, обрали супермаркет в Асеновград като във

...
Известни касоразбивач и взломаджия, обрали супермаркет в Асеновград като във
Коментари Харесай

Касоразбивач и взломаджия, задигнали 20 хил. лв. от супермаркет в Асеновград, в ареста за постоянно

Известни касоразбивач и взломаджия, обрали супермаркет в Асеновград като във филмите, бяха оставени в ареста за непрекъснато от Асеновградския парадайс онен съд.
 Министерство на вътрешните работи
45-годишният пловдивчанин К.П. и 57-годишният варненец С.Г., дружно с още един апаш на 35 години от Пловдив, бяха арестувани на 2 декември по обяд, откакто по-рано сутринта е получен сигнал в полицията за кражбата в комерсиалния обект.

Когато служителите на реда пристигнали на място открили, че двамата сумата е открадната от разрушена каса, инсталирана в офис към комерсиалния обект, а в  помещението причинителите са влезнали през прозорец благодарение на стълба .

Освен парите, били отмъкнати също записващо устройство и 20 стека цигари на стойност към 1000 лева от разнообразни марки. -->

Веднага ченгетата почнали да ги търсят. Направен бил разбор на предоставени записи от камерите на Агенция " Пътна инфраструктура " и бранша за видеонаблюдение към оперативната дежурна част ОД на Министерство на вътрешните работи. Така криминалистите съумели да засекат автомобила на причинителите, а по обяд да задържат и самите тях.

Оказало се, че и тримата са с богато престъпно минало и осъждани, известни като касоразбивачи и за взломни обири.

В хода на осъществените претърсвания на жилище, автомобил, магазин и гаражи в Пловдив, са конфискувани маски, отвертки, щанги - вид „ кози крайник “, радиостанция, 15 хиляди лв. и други материални доказателства. Открити са и част от откраднатите пари и цигарите.

Определението на съда в Асеновград може да бъде обжалвано в тридневен период пред Окръжния съд в Пловдив. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР