Известни български актьори, влогъри, журналисти, предприемачи дадоха старт на социалната

...
Известни български актьори, влогъри, журналисти, предприемачи дадоха старт на социалната
Коментари Харесай

#Стигамрънка - известни личности дават добър пример на младите хора

Известни български артисти, влогъри, публицисти, бизнесмени дадоха старт на обществената акция " Стига мрънка ". Целта е да се покаже на младежите, които мрънкат, че би трябвало да работят, с цел да живеят по-добре и че могат да се осъществят и в страната ни. Кампанията е на уредниците на Кариерно експо 2019-та, където хиляди квалифицирани младежи ще се срещнат с работодателите.

Организаторите на акцията #стигамрънка са хора, които виждат благоприятни условия за развиване в страната и не имат вяра, когато някой каже " Няма къде да работя, няма развиване за мен тук ".
Емил Томов, уредник: Решихме да назовем това " Синдромът Пенчо " като въпросният Пенчо е този недоволния, мрънкащия, този, който употребява изречения като " няма смисъл ", " скапана страна ", " нищо няма да се оправи ".
" Синдромът Пенчо " може да бъде " оздравял " с проявление на положителните образци. А това са над 20 наши известни персони, които са записали своя апел против мрънкането в няколкосекундно видео. Сред тях е и водещият от Българска национална телевизия Георги Любенов.

Организаторите на обществената акция призоват всеки да се включи в нея.
Виктория Добринова, уредник: Това става напълно просто - като запише текст, видео или фотография, които качи на стената си с хаштаг " стигамрънка " и своето обръщение, което му идва от вътрешната страна.
В тази връзка нашите участници напълно сами взеха решение какво да предадат, концепцията беше всичко да идва тъкмо от вътрешната страна.

Идеята на акцията зародила, когато почнала организацията на Кариерно експо 2019-та. Събитието ще е на 10 септември в зала " Арена Армеец ", като там ще се срещнат 150 работодатели с 2000 квалифицирани младежи от България и чужбина. Такива, които не споделят " нищо не може да се оправи ", а работят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР