Известни артисти и певци се включват в спектакъла за Стефан

...
Известни артисти и певци се включват в спектакъла за Стефан
Коментари Харесай

Известни артисти и певци се включват в спектакъла за Стефан Данаилов

Известни актьори и артисти се включват в спектакъла за Стефан Данаилов " Години обич “, който ще се състои точно на 9 декември - деня, когато огромният артист щеше да навърши 80 години. Асен Блатечки, Иван Юруков, Павел Иванов и певицата Кристина Димитрова са измежду участниците в събитието в Народния спектакъл.

Студенти и другари на Мастера ще показват музикални осъществявания, ще бъдат излъчени особено готови фрагменти и изявленията от кино лентата на Георги Тошев, фрагменти от записи с гласа на именития артист, предоставени от „ Златен фонд “ на БНР. Същата вечер ще бъде връчена от вицепрезидента Илияна Йотова следващата „ Стипендия на Ламбо “ със спомоществователството на фестивала „ Сцена на кръстопът “, чийто основател е самият Стефан Данаилов.



Входът е с предложения и билети. Цената е алегорична, а концепцията е набраните от представлението средства да бъдат дарени на Дома за ветерани от сферата на културата, за който приживе се е грижил и самият Стефан Данаилов, допълват уредниците.

В същия ден от 12:00 ч. ще бъде открита и фотоизложбата „ Стефан Данаилов: персонален списък. Непоказвани фотографии от персоналния му албум “.

Спектакълът и фотоизложбата във връзка отбелязването на 80-годишнината от рождението на емблематичния актьор е под патронажа на вицепрезидент Илияна Йотова и със съдействието на Министерството на културата.



Книгата „ Стефан Данаилов. Игра на живот “ от Георги Тошев и кино лентата „ Ламбо от София “ (продуцент и сценарист Георги Тошев, режисьор Ема Константинова, съветник Росица Обрешкова, оператор Борис Пинтев) ще бъдат показани на 6 декември в кино „ Одеон “ като част от националната стратегия „ Стефан Данаилов на 80: години обич “. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР