Известната украинска манекенка Анжелика Срабянц е загинала при загадъчни обстоятелства

...
Известната украинска манекенка Анжелика Срабянц е загинала при загадъчни обстоятелства
Коментари Харесай

Украинската манекенка Анжелика Срабянц загина в Истанбул при загадъчни обстоятелства - slava.bg

Известната украинска манекенка Анжелика Срабянц е починала при загадъчни условия в Турция. Разследващите позволяват, че тя може да е била убита от приятеля ѝ. 33-годишната манекенка е умряла на 11 юни, откакто е паднала от терасата на жилището, в който живеела с половинката си. Жилището се намирало на петия етаж в квартал на Истанбул. Жената е издъхнала в колата за спешна помощ на път за болница. Тя е паднала от петия етаж след скандал с колегата си. Той е задържан и е обвинен в преднамерено ликвидиране.

По информация на украинското издание Strana.ua вечерта на 11 юни двойката е вечеряла в ресторант в най-големия град на южната ни съседка. При прибирането си двамата се скарали в такси, като кавгата им траяла в жилището им, при което младата жена излязла на терасата. По думите на приятеля ѝ Бурак Ерджан тя очевидно е желала да скочи от терасата, той я хванал, с цел да я задържи, само че не съумял да я избави. Междувременно Ерджан обаче съумял да снима малко видео с телефона си на случилото се.

Това е следващият случай с гражданка на Украйна в Турция. През януари т.г. турчин атакува 28-годишната си другарка украинка в предградие на Истанбул и наряза лицето ѝ с нож, предава Българска телеграфна агенция. През май при загадъчни условия в планина в Турция почина украинската алпинистка Яна Кривошея.

Насилието над дамите в Турция остава водещ проблем за страната. По данни на неправителствени организации близо 300 дами са били убити от сътрудниците си предходната година, а към 40% от дамите са подложени на домашно принуждение. На фона на тази наклонност през март президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган разгласи, че страната се отдръпва от Истанбулската спогодба, която е значим инструмент в битката с насилието над дами.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР