Известната ТВ водеща и светски журналист Зейнеб Маджурова се присъединява

...
Известната ТВ водеща и светски журналист Зейнеб Маджурова се присъединява
Коментари Харесай

Зейнеб Маджурова се присъединява към екипа на „Тази сутрин“ по bTV

Известната ТВ водеща и всемирски публицист Зейнеб Маджурова се причислява към екипа на като лице на новия развлекателен сегмент на предаването, който ще се излъчва всеки петък след 9:00 ч. по bTV. Във финалните 30 минути от предаването тя ще показва на феновете настоящи вести, свързани със светския и културен живот по света и в България, както и тематики, които най-силно са развълнували обществените мрежи. Ексклузивни изявленията с наши и интернационалните звезди и известни персони от сферите на културата, изкуството и спорта също ще бъдат акцент на седмичната начин на живот графа.

Първият ѝ посетител този петък, 29 октомври, ще бъде огромната певица Йорданка Христова.

Всеки петък Зейнеб Маджурова ще бъде и част от утринния коментаторски панел на „ Тази заран “ сред 6.00 и 7.00 ч., където дружно с главните водещи Златимир Йочев и Биляна Гавазова и водещите на спорта, времето и новините, ще разискват настоящите и любопитни вести и идните събития за деня.

Още със старта на новия ТВ сезон екипът на „ Тази заран “ предложи на феновете актуализирана конструкция с по-динамичен първи час на предаването и ново атрактивно наличие, като рубриката „ Времето на проф. Георги Рачев “ всеки вторник и петък. Обогатяването на утринния блок с нов сегмент за просвета и изкуство е естествено продължение на концепцията на bTV за още по-разнообразно наличие в утринните часове в делничните дни.

Новото лице Зейнеб Маджурова има над 15 години опит като кореспондент и водещ на магазинни излъчвания. Нейната работа е ориентирана най-вече към светската публицистика и тематиките от сферата на културата, модата и изкуството, само че през годините нееднократно е разработвала и отразявала вести на обществена тема.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР