Известната турска актриса , разказа пред журналисти за плановете си,

...
Известната турска актриса , разказа пред журналисти за плановете си,
Коментари Харесай

Феновете на най-красивата жена на света ликуват заради тази новина!

Известната турска актриса, описа пред публицисти за проектите си, по отношение на кариера. Това написа осведомителното издание Sabah.

Съпругата на Бурак Йозчивит се надява скоро да се върне на работа.

В същото време тя посочи, че в случай че се върне на снимачната площадка, ще би трябвало да прибегне до услугите на бавачка, която да се грижи за дребния й наследник Каран. В същото време почитатели на актрисата напомнят, Фахрие изрично отхвърляше такава опция и твърдеше, че може да се оправи с развъждането на детето без помощта на други хора.

"Скоро ще се върна на снимачната площадка. Понякога ще повеждам и Каран там, само че, несъмнено, това няма да се случва всеки ден. Не можем без гледачка и към този момент стартирам да диря подобаващи претенденти ", споделя актрисата.

Междувременно Фахрие Евджен изуми феновете си, като разгласява своя фотография в интернет, на която съгласно клиентите е употребен фотошоп. "Невъзможно е да отслабне по този начин единствено за няколко дни ", написаха почитателите, базирайки се на новогодишната фотография на звездата, на която тя изглеждаше напълно друго. Според тях брачната половинка на Бурак Йозчивит е прекомерно увлечена от Photoshop и потреблението на филтри.


Фахрие Евджен

"Фахрие, ти си доста красива жена и няма потребност да отговаряш на някакви изкуствени идеали. Бъди себе си “, приканиха актрисата турски почитатели.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР