Известната сръбска певица и половинка на футболиста Душко Тошич -

...
Известната сръбска певица и половинка на футболиста Душко Тошич -
Коментари Харесай

Футболна половинка разбива социалните мрежи с разголени снимки

Известната сръбска певица и половинка на футболиста Душко Тошич - Йелена Карлеуша провокира същински възторг в обществените мрежи с последните си провокативни фотоси.

На тях тя е в транспарантна рокля, през която прозира аленото ѝ долни дрехи, а тоалетът е в комплекс с доста значим аксесоар - защитна маска против COVID-19. Маската също е дантелена и действително не защищава от заразяване, само че най-малко наподобява добре съгласно почитателите на секс бомбата.

Публикация, споделена от (@karleusastar) на Окт 14, 2020 в 1:59 PDT

„ Без коментар, страхотна си ", „ Много си секси, а маската е невероятна концепция " и „ прелестна маска ", са единствено някои от мненията за визията на русокоската. Има и такива, които се възмущават и одобряват концепцията ѝ като скандална и неприятен образец за младите девойки.

Публикация, споделена от (@karleusastar) на Окт 20, 2020 в 12:54 PDT

Не е ясно по какъв начин родните управляващи биха приели сходен вид аксесоари на фона на задължението от на следващия ден всички да носят защитни маски и навън у нас, само че най-вероятно няма да харесат концепцията и биха ви наложили санкция за неспазване на противоепидемичните ограничения.

Публикация, споделена от (@karleusastar) на Юли 30, 2020 в 9:00 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР