Известната руска телевизионна журналистка и общественик Тина Канделаки сподели скоро

...
Известната руска телевизионна журналистка и общественик Тина Канделаки сподели скоро
Коментари Харесай

И руска журналистка обвинява Кейти Пери в сексуален тормоз

Известната съветска телевизионна журналистка и държавник Тина Канделаки показа скоро пред Спутник, че известната американска певица един път се доближила до нея подпийнала на частно празненство и се пробвала да я целуне без нейно единодушие.

 
Канделаки разгласява сблъска си с Пери, откакто прочела публикация за обвиняванията, отправени от сътрудник на Пери в нейния музикален клип „ Тийнейджърска фантазия “, който твърди, че певицата извадила пениса от панталоните му пред други хора на друго частно празненство.
 
„ Веднъж ме поканиха на частно празненство с Кейти Пери, където тя ме избра като обект за проявяване на нейната пристрастеност. Успях да се преборя, силовите тренировки не бяха напразни и Кати мигновено откри нова жертва за целувки, обятия и мръсни танци ”, споделя Канделаки в персоналния си блог.

 
Базираните в Русия медии не можеха незабавно да се свържат с Канделаки за коментар. Съобщава се, че американските медии също не са съумели да доближат до представители на Кейти Пери, с цел да изяснят историята.
 
В момента Пери е сгодена за артиста Орландо Блум.

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР