Известната лайфстайл звезда Ким Кардашиян се обърна към зетя на

...
Известната лайфстайл звезда Ким Кардашиян се обърна към зетя на
Коментари Харесай

Ким Кардашян моли Тръмп да спаси известен рапър от шведското правосъдие

Известната начин на живот звезда Ким Кардашиян се обърна към зетя на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Джаред Къшнър от името на рапъра ASAP Роки, който е арестуван в шведски затвор от предишния месец. Кардашиян се свързала с Белия дом заради безпокойството за положението на ASAP Роки, който е затворен в Стокхолм поради обвиняване за присъединяване в сборичкване и Тръмп е показал съпричастност към тежкото му състояние.
След като риалити зведата, омъжена за рапъра Кани Уест, се обърна публично към Къшнър, съветникът на Белия дом е уведомил президента, а Тръмп е декларирал, че счита " че към ASAP Роки се отнасят незаслужено и желая да оказа помощ ", осведоми БГНЕС, базирайки се на Агенция Франс Прес.
На 5 юли шведски съд реши да задържи ASAP Роки. Той е в ареста по съмнение в нахлуване. Очаква се шведските управляващи да разгласят през днешния ден, 19 юли, дали ще обвинят рапъра публично в нахлуване и дали ще го задържат под стража за по-нататъшно следствие.
Говорител на Държавния департамент на Съединени американски щати съобщи, че Вашингтон " деликатно следи случая ", само че не разяснява по-нататък въпросите, свързани с персоналния живот на следствия ”.
Няколко членове на Конгреса приканиха за освобождението на рапъра, роден в Харлем, като споделиха, че той е изправен пред " безчовечен условия " и " нарушавания на правата на индивида ", като да вземем за пример да бъде държан в килия по 23 часа дневно.
30-годишният рапър беше задържан след случай на 30 юни, който е бил отчасти сниман на видео и оповестен в Интернет. Кадрите провокират доста въпроси, защото наподобява като че ли рапърът е предизвикан.
Повече от 600 000 души са подписали петицията #JusticeForRocky, която изисква освобождението на рапъра, измежду тях са известни персони като Карди Би и Джъстин Бийбър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР