Известната журналистка и лице на Прeхода Лияна Панделиева остана потресена

...
Известната журналистка и лице на Прeхода Лияна Панделиева остана потресена
Коментари Харесай

Лияна Панделиева: ТИ! Изпи ли си белината?

Известната журналистка и лице на Прeхода Лияна Панделиева остана потресена от информацията, че хиляди българи се лекуват от COVID-19 и още ред болести посредством усвояване на белина.

Етт какво написа Панделиeва във фейсбук по тематиката:

Репортажът по БТВ ме съкруши и въпреки да става дума за едвам към десетина хиляди души в България, които имат вяра, че всичко на този свят се лекува с постоянно пиянство на белина/дезинфектант (от пърхот, през Ковид, до всеки тип рак), смазващото е, че даже да изгледат историята на мъжа, който включиха от реанимацията на болница " Лозенец " и колкото да говореше, макар кислорода в носа и след 35 дни битка за живота му след болест с Ковид, те няма да повярват на нито един аргумент.

В такава обстановка се сещам за Българската Барби.

Някога хубава жена, тя се вманиачава по лицеви корекции, които я трансформират в изверг. Ако обаче против нея застанат 100 индивида и заявят, че тя е изверг, дамата ще си каже, че цели 100 индивида й завиждат. Ако са 1000 индивида, тя ще се зарадва още повече.

Кастовото разделяне в света от дълго време не е на основата на парите - то е на база просвета, знание, прочувствена просветеност, просветеност и дарба за осмисляне на информация.

Интернет даде опция на безусловно всеки да изрази своята позиция, без значение какъв брой профан и необразована е тя.

Остава ни елементарният, само че ефикасен метод - хигиена на персоналното пространство. ФБ ме срещна и сближи с изключителни хора, с които сме от една порода и сме към този момент скъпи другари. Разделих се с персонални познати, с които в последната година по никакъв метод не успяхме да намерим общ език. Е - и това се случва.

Важното е да оставаме близки с хората, които ни карат да се усмихваме и да бъдем себе си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР