Известната инфлуенсърка Антоанет Пепе, която доскоро имаше връзка с Филяка,

...
Известната инфлуенсърка Антоанет Пепе, която доскоро имаше връзка с Филяка,
Коментари Харесай

Антоанет Пепе има връзка със сина на Иво Карамански?

Известната инфлуенсърка Антоанет Пепе, която до неотдавна имаше връзка с Филяка, към този момент публично сподели новия мъж до себе си. Това е синът на Иво Карамански, Иво Карамански - младши. Медии настояват, че връзката към този момент е сериозна, защото Карамански към този момент е срещнал Пепе със фамилията си. Според източници, те са дружно най-малко от няколко месеца, а връзките им към този момент са публични.

Новината пристигна ненапълно неочквано, защото Филяка участва и на премиерата на биографичната книга на Пепе " Розовият балон " преди към два месеца. Вероятно тогава те към този момент не са били дружно, само че той е участвал главно за поддръжка.

Иво е със 7 години по-млад от Антоанет и наподобява, че е приел с цялостни прегръдки нейните 3 деца от някогашните ѝ мъже.

Фенове заподозряха, че нещо се случва с любовния живот на Пепе, защото в последно време тя непрекъснато беше на почивки сама с децата, без Филяка. Любопитни фенове даже бяха снимали скрито инфлуенсърката в прегръдките на към момента загадъчен мъж, който в този момент разбираме, че е бил синът на Иво Карамански - младши.

Из пространството се носят клюки, че Пепе чака бебе от младия си сътрудник, само че тази информация не е доказана.

Причината за раздялата сред Пепе и Филяка към момента не е ясна. Предполагаме, че скоро Антоанет ще показа със своите почитатели цялата история, защото тя е много откровена по отношение на персоналния си живот в обществените мрежи.

Докато очаквате детайлностите към новата връзка на Антоанет Пепе, можете да изгледате нашето отровено изявление с нея, в което тя показа редица любопитни и персонални обстоятелства от живот си.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР