Известната дизайнерка Евгения Борисова е крайно потресена от гостуването на

...
Известната дизайнерка Евгения Борисова е крайно потресена от гостуването на
Коментари Харесай

Родна дизайнерка разкости Гала заради Сузанита: Стига си ни показвала получовеци! Долу това гадно предаване!

Известната дизайнерка Евгения Борисова е извънредно потресена от гостуването на 15-годишната Сузанита и нейните родители Орхан Мурад и Шенай в „ На кафе “ при Гала. В няколко изявления тя изрази възмущението си, а доста души от шоубизнеса и отвън него, поддържаха изказванията й, написа HotArena.

„ Достатъчно съм интелигентна и без да отивам на учебно заведение, задоволително огромна и зряла съм на 14, имам култове и съм скандална “. В ефир седи разчекната на масата и си служи с жаргони и фамилиарничи. Гала я възхвалява излишно и пада на равнището на необразовани и обикновени хора, а българинът гледа ли гледа тия помии непрекъснато. О, свещена тъпотия! Долу това гадно предаване и това всеобщо промиване на мозъци. Филмите на ужасите за затъпяването на човешката раса оживяват “, гласеше първият статус на Евгения, който провокира вълна от мнения.

След това Борисова сложи няколко значими въпроса, по които никой не взима отношение: „ Защо толкоз звук към едно развратно семейство и щерка им? Кой толкоз доста е заинтригуван от това Сузанита да е известна, макар че тя няма НИКАКВИ ДАННИ НА ПЕВИЦА И КАКЪВТО И ДА Е ТАЛАНТ? Как в България не се почитат законите, които са също годни в Европейски Съюз, само че не и в нашата страна. Защо децата на естествените български фамилии би трябвало да бъдат подвеждани и лъгани за някакъв прелестен живот, който рекламирате посредством медиите с тази мръсотия непрекъснато? Защо бащата на това момиче не дава отговор пред закона, а сее разврат в обществото? “, беснее в мрежата дизайнерката.

Оказа се, че след думите си Евгения е получила обидни изявления без покритие, „ на равнище – в никакъв случай не съм стъпвал в класната стая “. В полемиката й, евентуално със самата Сузанита, са забъркани и трети лица, което още повече разгневи Борисова. Тя продължи тематиката в нов статус, като този път замеси и Гала директно:

„ Докато медии и малките екрани дават ефир на такива получовеци, те ще имат самочувствието, че са в вярна посока и ще се мислят за значими. Обръщам се към госпожа Гала, която предложения в своето предаване Сузанита и фамилията и с въпроса: Горда ли сте с това изявление пред България и щерка си? Помогнахте ли на хората да се ограмотят посредством него най-малко малко? Как обогатихте битието на хората, които ви гледаха? Пак запитвам къде за бога са правовите органи и къде е надзора на Съвет за електронни медии? Къде е отбрана на детето? Как не ви е позор? Геноцид против здравомислещите ли е това? “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР