Известната астроложка Ивелина Рускова напомни на всички, че се задава

...
Известната астроложка Ивелина Рускова напомни на всички, че се задава
Коментари Харесай

Известна астроложка предупреди: Задава се пълнолуние! Eто какво ще усетят различните зодии!

Известната астроложка Ивелина Рускова подсети на всички, че се задава новолуние и предизвести какво ни чака съгласно зодията ни. Пълнолунието на 9 юни ще бъде под въздействието на зодиакалната ос Близнаци – Стрелец и интервалът ще бъде белязан от признаците на тези два знака. По думите й някои хора може би към този момент усещат въздействието на Стрелеца. Рускова акцентира, че Слънцето в знака на Близнаци е знак на желанията ни, до момента в който Луната в Стрелец показва прочувствените ни потребности.

Ивелина Рускова разкрива и кои зодии ще усетят най-силно новолунието на 9 юни. Това са родените под знаците на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. За всички обаче важи, че пълнолунието в Стрелец подтиква към дейности, ориентирани към освобождението от отговорности, както и към решения, които са по-авантюристични от нормално.Топ астролог сигнализира: Предстоят страшни дни на беднотия и произшествия! Тази седмица ни чакат тежки дни във финансово отношение.

Всичко това може да докара до реализирането на стремежи за пътешествия и случки, за които не сме събирали кураж до момента.
Ивелина Рускова предвижда, че идното пълнолуние ще ни раздруса по някакъв метод и ще ни извади от нормалната рутина. Тя позволява, че това може да бъде някакво ненадейно събитие, което ще се трансформира във фокус на публичното внимание.

От друга страна, идният интервал е идеална опция за всички с по-нерешителен темперамент да извършат набелязани промени, които обаче непрестанно отсрочват напред във времето. „ Сега е пристигнал моментът да действаме и да се преборим с всички наши ограничавания и бариери и по този начин ще успеем да отворим една нова врата в нашия живот “, безапелационна е Ивелина Рускова. Тя припомня, че най-важното изискване, с цел да може всичко това да се осъществя, е да се надигнем непосредствено и лице в лице със личните си страхове и да ги преодолеем един път вечно.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР