„Известна бизнес дама“ без фирми и имоти на свое име,

...
„Известна бизнес дама“ без фирми и имоти на свое име,
Коментари Харесай

Тотал щета! Осъдена биздес дама води листата на Изправи се! Мутри вън в Монтана

„ Известна бизнес дама “ без компании и парцели на свое име, а може би в действителност известна, само че със схемите си за отбягване заплащането на отговорностите си оглави изборната листа за народни представители на коалиция „ Изправи се! Мутри вън! “ в област Монтана.
Мая Григорова наподобява ще поведе битката с мутрите, употребявайки опита си в мутренските подходи, само че дали такава трансформация е допустима при нея, с цел да желае да я наложи и на другите ще кажат обстоятелствата.
Справка с комерсиалния указател демонстрира, че въпросната бизнес дама е наказана, с влезнало в действие правосъдно решение и дължи 75000 лева на „ Карина транс “ ЕООД.
На съображение Съдебен реализатор, дело 20121630410150 дружествените дялове на „ Дейзи жанр “ ЕООД, с ЕИК 111027900, благосъстоятелност на длъжницата Мая Владимирова Григорова са запорирани на 25.09.2012 година и с тях последната не може да се разпорежда и да получава плодовете от притежанието им, а точно: да си разпределя дивиденти.
Бизнес дамата Григорова обаче, вместо да извърши разпореждането на съда и да се разплати с кредитора измисля метод да „ избави “ парите и имуществото си, намиращо се в личното й еднолично сдружение като наруши неразумно и безочливо закона, а точно:
Изтегля всички налични пари, в размер на над 100 000 лева от сметката на запорираното сдружение „ Дейзи жанр “ ЕООД, като оформя интервенцията като разпределение на дял, което е в нарушаване на възбраната и съставлява закононарушение срещу правораздаването и афишира сдружението в разпродажба, като се назначава за ликвидатор – акт, с който се цели унищожаването на дружествените дялове, които са възбранени и който също влиза в състава на закононарушение против правораздаването. Това обаче се случва, както демонстрира информацията от Търговския указател едвам откакто е изпразнила „ Дейзи жанр “ ЕООД от наличие, т.е. от пари и активи.
Оценените, само че мощно обезценени активи са остойностени в размер на 29 000 лева и са апортирани в друго новосъздадено сдружение „ Мидела “ ЕООД, с ЕИК 202865841, с капитал 29 000 лева, непарична вноска. След това дружествените дялове на новорегистрираното сдружение „ Мидела “ ЕООД, благосъстоятелност на „ Дейзи жанр “ ЕООД – в разпродажба са продадени на офшорната компания „ ЕйДжиЕф Консълтантс “ Инк., идентификация 466140, задгранично юридическо лице, Държава Вирджински острови (Бр.) След това офшорната компания продава дяловете си на българския жител Петър Димитров Ламбрев, а той ги трансферира на Любимка Владимирова Дюлгерова – сестра на Мая Владимирова Григорова.
Така схемата завършва, кръга се затваря – компанията с всички активи още веднъж е при първичния си притежател, само че официално се водят на сестрата, с цел да не може никой да посегне на нея.
По този метод Мая Григорова няма компания, няма имущество, няма парцели, само че от самото начало е била и продължава да е шеф на основаната от нея „ Мидела “ ЕООД, даже и когато същата е била благосъстоятелност на офшорна компания. Задължението си от 75000 лева към кредитора „ Карина транс “ ЕООД не се обслужва несъмнено, та нали за това е измислена и осъществена тази скица. По сходен метод са разчистени и трансферирани на сестра й и идеалните елементи от наследствените й парцели демонстрира информация в имотния указател.
Така в резултат на тази „ хитроумна “ скица, с която два пъти е осъществено закононарушение против правораздаването и не се извършват към трети лица отговорностите, присъдени с влезнал в действие правосъден акт Мая Григорова от години се оказва, че е бизнесдама без личен бизнес и оглавява Областната конструкция в Монтана на Българската стопанска камара – една от приетите работодателски организации, без да е шеф.
А в този момент желае да влезе в политиката, като ново, неопетнено лице, представяйки се като бизнес дама и началник на работодателска организация, с цел да изгони мутрите от властта и да наложи нов честен и етичен модел на държание.
Тези обстоятелства надали са известни на Българската стопанска камара и на коалиция „ Изправи се! Мутри вън “ и персонално на водачите им, само че в последна сметка ръководителите са тези, които дават отговор за кадровата политика в структурите, които управляват, само че ние – българските гласоподаватели сме виновни за кадровата политика по повод определените от нас народни представители, които пък избират ръководителите на страната ни.
Едно е несъмнено в тази ситуация с лидера на листата за народни представители на политическа коалиция „ Изправи се! Мутри вън! “ Мая Григорова, в Монтана:
Мутрите издигнаха лозунга „ Мутри вън! “ На кого да имаме вяра!

Марин Тодоров
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР