Известен руски националист бе толкова възмутен от новия руски сериал

...
Известен руски националист бе толкова възмутен от новия руски сериал
Коментари Харесай

Актьорът Данила Козловски попадна в грандиозен скандал

Известен съветски националист бе толкоз засегнат от новия съветски сериал в жанра фентъзи трилър и различна история „ Карамора “, че се зарече да направи всичко допустимо, „ с цел да изключи кислорода “ на неговия основател Данила Козловски, заяви уеб сайтът kp.ru. 

Публицист Егор Холмогоров, водещ предаване по канала RT, назова още по-известния актьор Данила Козловски  „ гнусна гад “, с която „ би трябвало да се води война, до момента в който бъде унищожена “. „ Що се отнася до артиста Козловски, посочил царя-мъченик Александър II като върколак, който е добре и вярно да бъде взривен с бомба, тогава персонално аз, Егор Холмогоров, кълна да направя всичко, с цел да не може Козловски работи в Русия, филмите му да се провалят и да приключи живота се в най-хубавия случай като статист в третокласен сериал на HBO. Същото би трябвало да се направи и с всички пропагандисти на тероризма и нихилизма “, написа Холмогоров в своя Telegram канал.

На фона на рязко увеличената обидчивост на управляващите в последните години и месеци е мъчно да се предвижда дали Козловски трябва да се тормози или не. Преди броени дни художник бе задържан, тъй като направил — от сняг — петметрова реплика на екскремент в Петербургски парк. Друг актьор, окачил собствен автопортрет в музейни зала с портрети на офицери, взели участие във войната с Наполеон, е следствен.  Увеличава се и броят на глобени, поради фотоси пред църкви и монументи в неуместно дрехи. След всичко това няма да е доста изненадващо, в случай че с изключение на Холмогоров и други почитатели на императора, приет за страдалец,  се обидят от представянето му като върколак.

Няколко дни по-рано Данила Козловски блесна на закритата световна премиера на първия си сериал „ Карамора “ —  той е продуцент, режисьор и реализатор на основната роля. Той разказа, че фотосите не са били по никакъв начин лесни, а от момента на зачеването на концепцията до крайния резултат са минали няколко години. 

Историята от предреволюционния Петербург, в който се разпростира битката сред анархиста с прякор Карамора (Козловски) и тайния медал на вампирите, бе оценена първо от сътрудници и другари на Козловски като Константин Хабенски, Владимир Познер, Надежда Михалкова и други представители на светския бомонд. „ Карамора “ се трансформира в едно от най-забележителните събития на филмовата година. Всички останаха възхитени “, написа „ Комсомольская истина “.

46-годишният Холмогоров е съветски националист, основен редактор на уеб страниците „ Русский Обозреватель “ и „ Новые Хроники “, коментатор в консервативния тв канал „ Царьград “ и създател на термина „ Руска пролет “. 36-годишният Козловски е съветски сценичен и кино артист, режисьор, сценарист и продуцент. Носител е на кинонаградите „ Златен орел “ и „ Ника “ и на театралния приз „ Златна маска “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР