Известен наш журналист изрази гледната си точка за скандала с

...
Известен наш журналист изрази гледната си точка за скандала с
Коментари Харесай

Крум Савов: Беше тъпо Джокович да се моли за 10 секунди и да ги няма

Известен наш публицист изрази гледната си точка за абсурда с Новак Дожокович по време на демонстративния мач с Григор Димитров.

В един от последните епизоди на подкаста на Sportal.bg в обществените мрежи, известният състезателен журналист Крум Савов беше специфичен посетител. Той показа редица забавни истории и проучва разнообразни тематики пред водещия Филип Друмчев. Една от най-обсъжданите тематики беше случаят в " Арена София ", където тенис легендата Новак Джокович не съумя да чуе обичаната си песен - " Луда по тебе " на попфолк певицата Камелия.

Савов описа по какъв начин авансово е било проведено осъществяване на песента от самата Камелия като изненада за Джокович. Това обаче било възпрепятствано от мениджъра на Григор Димитров - Георги Стоименов, който определил, че сходен попфолк миг би бил " Тоо much " за събитието.

" Колкото и да обичаме Григор, главният интерес беше към Джокович. Предварително беше планирано Камелия да е в залата и да изпее песента, която той обича, като специфична изненада за него ", описа Савов. Въпреки това, мениджърът на Димитров решил да забрани този миг, смятайки го за " прекомерно ".

Савов продължи, наблягайки, че точно Стоименов управлява значими решения към кариерата на Димитров, в това число спонсорските контракти, участията в шампионати и даже медиите му изяви. Той изясни, че макар благосклонността към попфолк песента, тя не намерила място в програмата на събитието, заради боязън, че може да отклони вниманието и да придаде " чалга " звучене на вечерта.

" Лично аз не харесвам чалга и не посещавам чалга заведения. Но това щеше да бъде просто приветлив край на цялото шоу, "  добави Савов. Въпреки възбраната, Джокович се опитал да изпее песента акапелно, само че не получил мечтаното музикално подпомагане от DJ Мартен Роберто.

Савов приключи с рецензия към метода, по който е бил третиран настояването на тенис легендата, като го назова " жалко, несъответстващо и обидно ". Според него, стартирането на 10-15 секунди от песента нямаше да навреди на събитието, а в противен случай – щеше да приключи вечерта със симпатична нотка.

dunavmost.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР