Известен крипто анализатор изрази оптимизъм по отношение на достигането на

...
Известен крипто анализатор изрази оптимизъм по отношение на достигането на
Коментари Харесай

Биткойн може да скочи със 150% още тази година – ето защо

Известен крипто анализатор изрази оптимизъм във връзка с достигането на нови исторически върхове от Биткойн (BTC) през актуалната година.

Анализаторът, прочут като “ “, показа че Биткойн има капацитет да доближи нови рекордни равнища въз основа на минали събития.

Според лицето, Биткойн има способността да повтори предходни обилни ценови скокове, сходни на този, следен през 2020 година По това време BTC се сблъска с непрекъснати провокации при превъзмогването на основно равнище на опозиция, преди в последна сметка да доближи нови исторически върхове.

Анализаторът счита, че в случай че съпоставим актуалната обстановка с предходния огромен напредък през 2020 година, нескрито излизат забележителни фактори.  

Важно е да се означи, че завършването на обръщането на подкрепата/съпротивата и повторното тестване на $10,000 лиши почти три месеца.  

Credible Crypto добави, че по-късно, в границите на два месеца, се осъществя 90% рали, което докара до нови исторически върхове. И най-после, след общо шест месеца от завършването на обръщането на подкрепата/съпротивата и повторното тестване на $10,000, актива доближи върха на възходящото придвижване, регистрирайки скок от над 500%.

Лицето твърди, че историята към този момент е демонстрирала постигането на сходни върхови достижения през тази година и прикани да не се отхвърля тази опция.

Въпреки това Credible Crypto уточни основни разлики в ценовото деяние на Биткойн през 2023 година спрямо това преди три години:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР