Известен бизнесмен е станал неволен свидетел на умишления палеж на

...
Известен бизнесмен е станал неволен свидетел на умишления палеж на
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Известен бизнесмен видял пожара пред склад във Враца, изпуснал подпалвачката /уникално видео/

Известен предприемач е станал несъзнателен очевидец на умишления палеж на склад във Враца, научи извънредно организация BulNews. По негова молба ще спестим името му, само че публикуваме видеото, което той е направил секунди след експлоадирането на огъня.
Припомняме, че нощес към 20 часа горяха хранилища за минерална вода, алкохолни и безалкохолни питиета на ул. „ Драган Цанков “. От формалното известие на полицията излиза наяве, че е арестувана 40-годишната М. Ц. М. от Враца, която е престъпно проявена за обири и палеж.



Разследване на организация BulNews откри, че сигналът за пожара е подаден от прочут врачански предприемач, с ползи в строителството, който инцидентно минавал около пространствата в региона на ОКС. Мъжът видял жена да полива с течност складираните начело пластмасови щайги и дървени палета и незабавно спрял в опит да предотврати палежа. Пироманката обаче работила извънредно бързо, драснала клечката и избягала, а през това време избухнали близо 3-метрови пламъци.
За младия предприемач останала единствено опцията да подаде сигнал на тел. 112 и да чака идването на профилираните служби. На мястото пристигнали 2 пожарни и патрул на полицията. В резултат на даденото от него изложение униформените бързо разкрили подпалвачката.
Така с помощта на случайността и бързата реакция на огнеборците било предотвратено разрастването на пожара и унищожаването на няколко прилежащи здания.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР