Извънредното положение заради коронавируса се е отразило на голяма част

...
Извънредното положение заради коронавируса се е отразило на голяма част
Коментари Харесай

Звездите пълнеят ударно: Дарина Йотова гони 80 кг, Мария Силвестър качи кила заради здравословен проблем и още….

Извънредното състояние поради ковид се е отразило на огромна част от представителите на родния шоубизнес. Напълнелите звезди сега да се подложи на ударни диети, с цел да върна остарелия си искра, писа „ Телеграф “.

Младата певица Дарина Йотова изпълня стремително и към този момент гони 80 кг. Колкото и да се прикрива, на последните й фотоси се вижда, че е изгубила талията си и е наляла доста в дупето и бедрата. Съвсем естествено, за наслада на феновете си, тя е наедряла  много в бюста, а това предизвика слуховете че си е поставила силикон, което се оказа подправена вест.

Пандемията от ковид се е  отразила пагубно върху фигурата на Веселин Маринов, който за две години е трупнал 20 кг. В последно време Веско избира по необятни тениски, с цел да не проличава, че се окръгля, само че даже и черните торбести одежди не оказват помощ да скрият корема му. Константин също към този момент не се побира в облеклата си и стартира да върви облечен с дълги плебеи като авера си по чашка Димитър Ковачев.

Софи Маринова също наподобява много напълняла и в случай че изключим, че чака бебе, певицата има потребност от ударна диета. Певицата е с най-малко с 5 кг от горната страна, направила е блузи и двойна брадичка. Колежката й Кали в никакъв случай не е била като суетните певици, които не смеят да си покажат носа на открито без да се гримират и с направена прическа. Фолк звездата атакува злобари, които разясниха нейна натурална фотография. Тя сложи занимателен статус, с който демонстрира ясно, че избира да слага преди всичко вокалните си качества.

Телевизионно семейство Ирина Тенчева и Иван Христов сполучливо се пребориха с covid-19 неотдавна. След седмица в болничното заведение към този момент са добре и се пробват да не помнят целия стрес през който минаха. Ирина се оплаква, че поради кортикостероидите, с които ги тъпчели лечебните заведения качила пет кила. Иван също е напълнял, тъй като го измъчвал апетит за въглехидрати след боледуването.

Дизайнерката Миглена Каканашева качи няколко кг, само че съгласно почитателите й несъмнено ТАКА  изглежда доста по-добре. Мегз качи фотография, на която се излегнала по бански. На фрагмента се вижда изваяно  женско тяло със сочни форми.

Тв водещата Мария Силвестър е качила килограми поради здравословен проблем. Тя си направила кръвни проучвания тъй като търси аргументи за напълняването. Така открила, че има проблеми и се съветва с доктор. Антония Петрова очевидно си е взела забележка след многочислените мнения на потребителите по отношение на напълняването й. Тя почнала строга диета. Всеки ден поръчвала специфична храна съобразена с фитнес режима и на мъжа й. Съпругът й Ивайло Батинков удари 100 кг.  Семейство карали единствено на киноа, марули и сьомга.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР