Извънредно! Има задържан за зверското убийство край Турян Рецидивист в

...
Извънредно! Има задържан за зверското убийство край Турян Рецидивист в
Коментари Харесай

Разкритие! Ето кой е намереният убит край Турян

Извънредно! Има арестуван за зверското ликвидиране край Турян

Рецидивист в обири е убитият, чието тяло бе намерено полуразложено под разклона сред Турян и Пещера. 41-годишният Георги Гривнев е лежал до март месеца тази година в пандиза на Герзовица за кражба. Изтърпял си наказването и е пуснат. Многократно е осъждан за обири. През 2015 година той бе хванат с други от тайфа за серийни взломни обири от три общини - Смолян, Девин и Чепеларе. Крадците бяха подготвили два микробуса с крадена стока, готова за разпространение в Пловдив. Дотогава Георги бе натрупал 16 присъди за обири. Самоличността на убития, за който стана ясно, че е бил удушен, е открита с дактилоскопна експертиза, оповестиха от прокуратурата.

Припомняме, че на 15 април 2019 година в местността „ Пещерско бърце “ гъбар откри мъртвец на мъж, покрит с клони от иглолистни дървета. Те подават сигнал на тел. 112. Аутопсия в болничното заведение в Смолян открива, че гибелта на мъжа е настъпила вследствие на асфиксия/задушаване/, след строшаване на подезичната кост. Вещите лица са удостоверили, че се касае за насилствена гибел.

По досъдебното произвеждане не престават дейните процесуално-следствени дейности за определяне на причинителя на убийството, обявиха от Апелативна прокуратура - Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР