Извънредна ситуация с блокирани жена с 4 малки деца се

...
Извънредна ситуация с блокирани жена с 4 малки деца се
Коментари Харесай

Жестока драма с жена и 4 деца се разиграва в момента в хижа Ком СНИМКА

Извънредна обстановка с блокирани жена с 4 дребни деца се разиграва в Берковишко. Преди 4 дни те са се качили към хижа Ком, с цел да се опитат персонално да тестват берковския зимен ски туризъм в Мега курорта „ КОМ 2016 “. За страдание обаче в този момент не могат да се върнат.

Очевидно не са локални хора, тъй като локалните знаят ситуацията и не биха рискували и в хубаво време да си скъсат нервите. За неприятен шанс Севина Хаджийска хвана с изключение на всичко друго и… неприятното време, споделя пред БЛИЦ основният редактор на районния уебсайт Даниел Каменов.

По думите му в този момент пред дамата е изправен казусът по какъв начин да се върне.

Причината е, че по пътя към хижата непрекъснато падат дървета и даже доброволци с резачки да ги разчистят, след тях падат нови дънери и в един миг и спасителите могат да се трансфорат в бедстващи.

Огромен проблем пред дамата е, че в хижата няма ток, а свършва и нафтата за парното.

"Имат храна, евентуално имат и дърва, само че има единствено печки на дърва в общата столова и стаята на хижаря, В останалите стои в хижата няма такива. Сигурно ще се наложи всички да са дружно ", добавя Каменов.

С последната батерия на телефона си дамата е съумяла да напише известие за ситуацията си.

По думите на Каменов сходен проблем с блокирани хора и преди е имало, само че тогава пречката е бил снегът, а не падналите дървета.

"Има трактор, който би могъл да разчисти снега, само че с падналите дървета няма по какъв начин да се оправи ", изяснява той.

Все още не е ясно по какъв начин ще се помогне на закъсалата жена и децата от Ком.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР