Изумително красивата Ирина Шейк срази феновете си с откровени фотоси,

...
Изумително красивата Ирина Шейк срази феновете си с откровени фотоси,
Коментари Харесай

Ирина Шейк показа красотата си гола и натурална

Изумително красивата Ирина Шейк съкруши почитателите си с откровени снимки, които провокираха интереса и на дами, и най-много на мъже. Освен обичайните фотоси, този път феновете ѝ получиха парещ рекламен видеоклип, в който звездата се появи съвсем както майка я е родила.

Ирина седяла в студиото и театралничила на фотографа в черни бикини, покривайки гърдите си с длан.

Тъй като взе участие в реклама на козметична марка, моделката не боядисва и не оформя косата си. А също по този начин тя смъква всичко, което би могло да отвлече вниманието на публиката от продукта. Но Ирина не е взела поради, че в такава обстановка всевъзможни козметики биха представлявали минимален интерес за почитателите.

14,9 милиона души са се абонирали за Инстаграм профила на моделката, а в мненията можете да срещнете почитатели от цялостен ​​свят. И това не е изненадващо - съветският модел Ирина Шейк от Челябинска област стартира работа в Европа и Съединени американски щати от 2005 година.

Много фешън марки мечтаят да си сътрудничат с нея, изумени от нейната хубост, след които и Кристиано Роналдо, и известният холивудски красавец Брадли Купър не можаха да устоят. Моделът се среща с артиста в продължение на пет години, двамата имат и щерка Лея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР