Изумителната история на кучето Бари от Бургас е като сюжет

...
Изумителната история на кучето Бари от Бургас е като сюжет
Коментари Харесай

Невероятните приключения на Бари: Хора от цял свят го спасиха, а съдбата го върна при семейството му

Изумителната история на кучето Бари от Бургас е като сюжет на блокбъстър или красива приказка. Кучето без порода сигурно е целунато от ориста, тъй като шансът му да оцелява е изумителен. Симпатичният домакински любим към този момент е в сърцата на десетки хора от целия свят. Международният екип на компания " Саренс ", която оперира на терминал  Изток - 2 на БМФ Порт  Бургас, се  натъква на бедстващото куче по време на работа.

Без да се суетят, пристанищните служащи, които са чудесно подготвени по какъв начин да избавят хора, попаднали отвън борда,  се заемат със комплицираната избавителна акция. Кучето е в леденостудените води в доста тясно пространство сред кея и транспортен съд за обработка. Екипът, които включва чиновници с разнообразни националности, ползва всичките си познания и умения и изважда полуживото куче, сковано от студа, с почти  замръзнали и безцветни от хипотермията очи. Пристанищните чиновници му дават първа помощ, затоплят го и се грижат за него. 5 дни след сериозните инциденти, кучето към този момент предостатъчно размахва опашка и се радва на всички свои спасители от интернационалния екип. Кръщават  го Барни, а той  учудващо бързо привиква с новото си име. Но поради строгите правила за сигурност и сигурност на терминала, новият четириног член на екипа би трябвало да напусне и управлението на компанията се свързва с Общинския подслон за безстопанствени кучета, който им е предложен от природолюбители.
 кучето Бари

Там Бари се радва на грижи и внимание от сърдечния  и радушен екип, който обгрижва четириногите,  останали без дом.  След няколко дни семейство от Бургас взема решение да осинови куче от приюта, защото тяхното изчезва от фамилната къща. Пристъпвайки прага на приюта, бургазлиите чуват прочут лай, а против тях е изчезналият им домакински любим Бари, кръстен след невероятните си морски завършения Барни от спасителите си на пристанището.

Бари или Барни към този момент се радва на грижите и любовта на фамилията си. Благодарение на неговата трогателна история, свързала толкоз доста разнообразни човешки ориси, питомците на приюта получиха като подаяние чували с кучешка храна.
 кучето Бари
Наградата бе връчена на представител на  общинския подслон в наличието на Весна Балтина, зам.-кмет " Стратегическо развиване и екология, цифровизация и акомодация към измененията на климата " в Община Бургас.

Удивителната история на късметлията Бари описа представител на компания " Саренс ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР