Изцяло уеб базирана, с интегрирани механики от социалните мрежи, оптимизирана

...
Изцяло уеб базирана, с интегрирани механики от социалните мрежи, оптимизирана
Коментари Харесай

Българската платформата ERP.net вече е изцяло уеб базирана и с интегрирани социални функционалности

Изцяло уеб основана, с интегрирани механики от обществените мрежи, усъвършенствана за интернационалните пазари и с усъвършенствани благоприятни условия за разработка на външни приложения – това е новата версия 2022 на българската ERP система ERP.net. Софтуерът включва голям брой новости и на процедура демонстрира по какъв начин ще се развиват този клас системи през идващите години, като значим детайл от така наречен пета индустриална гражданска война.

“Разработваме ERP.net версия 2022 към този момент две години и имаме вяра, че сме основали бизнес програмен продукт, който е изцяло конкурентен на най-големите международни решения в сектора. Дори в доста връзки е по-иновативен от тях ” – съобщи Иван Аржентински, ръководещ съучастник на българската софтуерна компания . В поредност от събития през идващите няколко дни той и екипът му ще показват другите нови модули от системата, профилирани за ръководство на хранилища, на мърчандайзинг действия, на акцизни артикули, както и цялостните благоприятни условия на системата за разработка на външни приложения към нея, както и за интернационална агресия.

Уеб основан интерфейс

ERP.net от дълго време е cloud – основана, а прибавянето на олекотен уеб интерфейс усилва нейната еластичност и улеснява потреблението ѝ на всички места и през всевъзможни устройства. Това е и една от най-важните промени в новата версия на платформата, с която тя минава на последващо равнище на своето развиване.

Социалното ERP към този момент е тук

Във версия 2022 на ERP.net са добавени голям брой механики и благоприятни условия на обществените мрежи, само че в една предпазена среда, при която фокусът е върху бизнеса. В системата са улеснени опциите за чат и шерване, като потребителите могат елементарно да упоменат нов член на екипа в чата и по този метод да го включат в дадена договорка или план. По сходство на следването на постинги и тематики в обществените мрежи, в бъдеще той ще продължи да получава нови известия, свързани с плана. Улеснява се и развиването на общността от клиенти, снабдители и сътрудници, тъй като чатът с тях към този момент може да се прави непосредствено през ERP системата. Това го прави доста по-удобен, сигурен и по-малко разконцентриращ спрямо връзката в обществените мрежи, като в същото време се възползва от техните преимущества и улеснение.

Международна агресия

Новата версия на ERP системата е изцяло усъвършенствана за внедряване на англоезичния пазар и други национални пазари. Тя е многоезична и е съобразена с основни задгранични регулации и счетоводни практики.

Собствена екосистема от приложения

Новата ERP.net включва разширяваща се партньорска стратегия, както и ERP магазин с от ден на ден бизнес приложения от външни разработчици. С тях непрестанно се усилва и добавената стойност, която клиентите получават.

Warehouse Management

С новата версия екипът показа и нов Warehouse Management модул, който сплотява всички аспекти от работата на един съвременен склад – артикули, разновидности, партиди, серийни номера, клиенти, снабдители и документи. Управлението на склада се трансформира в интегрирана част от цялостните бизнес процеси на компанията.

В добавка новосъздаденото мобилно приложение WMS Worker дава нови благоприятни условия за ръководството на мобилни терминали в действително време.

Модул Мърчандайз

Това е още един напълно нов модул в ERP системата, който улеснява ръководството на екипите, както и на продуктите по щандовете на магазините, тяхното оптимално показване, нареждане, организирането на промоциите и всички останали аспекти, свързани с наличието в точките на продажба.

B2B portal

Версия 2.0 на бизнес портала към ERP.net усъвършенства директната връзка с клиентите, основаването на поръчки и следенето на тяхното осъществяване. В него всеки клиент може да види детайлна информация за своите фактури и други документи, свързани с него. И тук още веднъж са добавени чат и други обществени функционалности.

Модул Акциз

Новият Модул Акциз на ERP системата е ориентиран към ръководство на акцизи, данъчни хранилища, акцизни артикули, измервателни устройства и транзакции, ЕАД, ПАД и акцизни заявления, както и други аспекти от работата на фирмите – производители на акцизни артикули.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР