Изцяло онлайн: Виртуална обиколка показва акценти от историята на Opel

...
Изцяло онлайн: Виртуална обиколка показва акценти от историята на Opel
Коментари Харесай

Музеят Opel Classic представя нова виртуална обиколка за 160-годишния юбилей на марката

Изцяло онлайн: Виртуална обиколка демонстрира акценти от историята на Opel от 1862 година до през днешния ден
За всеки: „ 160 години Opel “ добавя тематичните обиколки „ Алтернативни задвижвания “, „ Рали надпревари “, „ 20-те години на ХХ век “ и „ Мобилност за милиони “
За почитатели и другари на марката: Виртуални обиколки, създадени с огромно внимание към детайлите

През 2022 година Opel чества 160-ия рожден ден на компанията. За да означи тази годишнина, Opel Classic има специфичен подарък за всички почитатели и другари на марката: те към този момент могат да се потопят в историята на марката в новата тематична обиколка „ “ в уеб страницата opel.com/opelclassic. От комфорта на своя диван вкъщи, гостите на музея ще могат да създадат виртуална обиколка из историята на компанията и да се насладят на многочислените акценти от 160 годишното развиване на инженерството на Opel. Opel Classic предлага впечатляваща обиколка започваща от времето на основаване на първите шевни машини и колела създадени в Рюселсхайм до настоящия притежател на купата „ Златен волан “ Opel Mokka-e. Разходка, на която може да се насладите непрекъснато, 365 дни в годината.

„ Новата разходка в музея Opel Classic в чест на 160-годишния празник на марката беше създадена с огромно внимание към детайлите. Екипът деликатно архивира и документира всички експонати и точно ги подреди за снимане, тъй че онлайн посетителите на историческата обиколка да могат да преглеждат транспортните средства от всички страни. Двуезичната обиколка „ 160 години на Opel “ предлага на посетителите цялостни елементи от историята на Opel за всички, които се интересуват. Наистина си коства да разгледате музея и да се докоснете до предишното и сегашното на марката ", съобщи новият шеф на Opel Classic Лейф Рохведер, очаквайки с неспокойствие многочислените онлайн гости.

„ 160 години Opel “: Виртуална разходка из историята на марката

Новата юбилейна 360-градусова обиколка в музея води посетителите виртуално в „ светите зали “ на Opel Classic Collection в Рюселсхайм. Там марката със мълния Blitz в логото си, приютява същинска съкровищница от 600 исторически транспортни средства и разработки, както и 300 други експоната, от шевни машини на Opel до мотори на самолети. Акцентите от обиколката „ 160 години Opel “ включват взор от основаването на марката през 1860-та, както и елементи от идващите десетилетия. С клик на компютърната мишка върху жълтите осведомителни точки, Opel Classic разкрива значима информация за определените експонати – къса и точна, най-съществената и значима за посетителите.

Гостите могат да научат за „ Wanderjahre Adam Opels “ (скитащите години на Адам Опел), както и исторически скъпи експонати като „ Quintuplet “ – петместен велосипед, на който петимата синове на създателя на компанията сами са се снимали за рекламни цели в края на 19 век. Пионерът измежду колите на Opel също може да бъде забелязан за първи път във виртуалната обиколка: Patentmotorwagen "System Lutzmann " от 1899 година, който бележи началото на производството на коли в Рюселсхайм.

След това встъпление заинтригуваните гости могат да продължат по разнообразни пътеки през историческите зали. Те освен ще се допрян до многочислени именити модели и бестселъри на Opel, само че и с реформаторски, сложили върхове транспортни средства като Opel Elektro GT. Преди пет десетилетия тази кола показва на пистата Hockenheimring какво е допустимо да се реализира. Обиколката през 160-годишната история на Opel разкрива пред очите на феновете революционни разработки каквото е първото изцяло електрическо транспортно средство, уместно за ежедневна приложимост - Opel Ampera и акумулаторния електрически Opel Mokka-e, който завоюва "Златен волан 2021 " с модерния си дизайн и личен жанр, комфорт и улеснение при шофирането и зае своето почетно място в залите на музея на Opel.

Историческата разходка „ 160 години на Opel “ добавя онлайн обиколките из музея Opel Classic, които стартираха сполучливо през 2021 година Тя добавя останалите с съществени тематики „ Алтернативни задвижвания “, „ Рали надпревари “, „ 20-те години на ХХ век “ и „ Мобилност “ за милиони ".

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР