Изцяло обновен корпоративен уебсайт предоставя на своите клиенти ОББ Пенсионно

...
Изцяло обновен корпоративен уебсайт предоставя на своите клиенти ОББ Пенсионно
Коментари Харесай

ОББ Пенсионно осигуряване с изцяло нов уебсайт www.ubb-pensions.bg

Изцяло освежен корпоративен уеб страница дава на своите клиенти ОББ Пенсионно обезпечаване. Сайтът изцяло заменя досегашния и е основан след деликатен разбор на потребителското държание и е съгласуван с всички настоящи трендове в региона на уебдизайна. Компанията разкрива и образна еднаквост, сходна със уеб страниците на всички останали компании, част от КВС Груп, откакто ОББ Пенсионно обезпечаване се причисли към най-голямата финансова група в България в средата на 2021 година

В на пенсионната компания усещане прави усъвършенстваната навигация и опростяването на продуктовите страници за по-лесно насочване в нейното портфолио от услуги. Акцент остават калкулаторът за планирана пенсия, цената на дял, както и обособените секции, отдадени на универсалния, професионалния и доброволния фонд на ОББ Пенсионно обезпечаване.

„ Новият уеб страница на ОББ Пенсионно обезпечаване ни разрешава да го развиваме и актуализираме с темпото, което и пазарът, и клиентите изискват от нас. Той дава бърза и улеснена навигация към всички артикули и услуги от интерес на клиентите, само че е от помощ и тогава, когато потребителите търсят обща информация за пенсионната система на страната. Не на последно място – уеб сайтът започва, приспособен за всички устройства, през които потребителите желаят да го достъпват. “, разяснява Николай Стойков, основен изпълнителен шеф на ОББ Пенсионно обезпечаване.

Оригиналният и моден дизайн на е съгласуван с корпоративната еднаквост на KBC Груп и цели известност на марките от Групата във образно и функционално отношение. Освен новия уебсайт на ОББ Пенсионно обезпечаване, цифровото портфолио на KBC Груп в България се добавя от актуализирани уеб сайтове на,,  и . За направата му компанията още веднъж се доверява на еDesign - една от най-награждаваните български организации за уеб дизайн, с повече от 15 години опит в основаването на качествени и запаметяващи се уеб планове.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР