Изцяло електрическият IONIQ 5 се превърна в първата кола на

...
Изцяло електрическият IONIQ 5 се превърна в първата кола на
Коментари Харесай

Hyundai IONIQ 5 вече с автоматични OTA ъпдейти

Изцяло електрическият IONIQ 5 се трансформира в първата кола на Hyundai в Европа, която предлага автоматизирано възобновяване по въздуха (OTA) на бордовите си функционалности през интегрираната инфо-комуникационна и мултимедийна система Bluelink.

От Hyundai разясняват, че вследствие на въвеждането на новата услуга, притежателите на IONIQ 5 към този момент не е належащо да се ангажират с ръчното събаряне на обновяванията и тяхното следващо инсталиране или с посещаване в дилърски център за подпомагане от страна на експерти на марката.

За активиране на автоматизираната OTA функционалност и последващото улеснение от използването на автомобил с допустимо най-новата версия на софтуера и функционалностите на бордовата система, притежателите би трябвало или да посетят еднократно сервизен център на Hyundai или сами да конфигурират, посредством USB памет, свален от формалната страница на компанията базов програмен продукт.



От Hyundai анонсират, че колите й ще получават по два OTA ъпдейта на бордовата система на година, като първият от тях се чака да бъде публикуван в средата на идващия месец. Второто възобновяване е планувано за втората половина на годината.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР