Изтрива следите от онлайн активността и чувствителните данниCyberScrub Privacy Suite

...
Изтрива следите от онлайн активността и чувствителните данниCyberScrub Privacy Suite
Коментари Харесай

CyberScrub Privacy Suite – грижи се за поверителността ни

Изтрива следите от онлайн интензивността и сензитивните данни

CyberScrub Privacy Suite е приложение за Windows, което се занимава с разчистване на следите от онлайн интензивността на потребителите и изтрива файлове непрекъснато от компютъра , тъй че те да не могат да бъдат възобновени благодарение на специфични принадлежности.

CyberScrub Privacy Suite е комфортен инструмент за поддържане на поверителността
(екранна фотография: CyberScrub Privacy Suite)

Графичният интерфейс на програмата е банален, като предлага избор от няколко варианти за заличаване на данни. Налична е също помощна информация по отношение на опциите на програмата.

Можете да изберете главен и уголемен режим на разчистване. Първият е с авансово заложени настройки, до момента в който разширеният дава цялостен надзор върху детайлите, които желаете да премахнете.

При работа с програмата можете да изтриете файлове, които принадлежат на Windows (напр. неотдавна употребявани документи, данни от клипборда и др.), на браузъра и софтуерни стратегии като WinRAR, на „ peer-to-peer ” клиенти, четци на вести и имейли, както и персонализирани файлове и папки.

Програмата поддържа голям брой логаритми за разчистване – от бързо еднократно заличаване до логаритми с до 35 итерации. Напредналите консуматори могат даже да дефинират собствен личен способ на заличаване с персонализиран брой итерации и модели на заличаване, както и да включват или изключват файлове в/от процеса на заличаване.

CyberScrub Privacy Suite предлага също опция да унищожите всички файлове от кошчето и да заличите изцяло изтритата информация от персонализирани дискове. Приложението е способно също по този начин да изтрие и свободното (неизползвано) дисково пространство.

Също по този начин можете да изтривате дефинитивно към този момент изтрити имейли от разнообразни клиенти, като Outlook, Thunderbird, Pegasus Mail, IncrediMail и уеб-базирани стратегии като Yahoo! и Gmail. Освен това можете да планирате процеса на заличаване –  всеки ден, седмично или месечно, както и да създадете криптирана директория, в която да отбраните чувствителни файлове с ключова дума.

В умозаключение, CyberScrub Privacy Suite е комфортна и потребна стратегия, която интегрира мощен набор от принадлежности за разчистване, с цел да подсигури по този начин мечтаната дискретност.

Даунлоуд: CyberScrub Privacy Suite
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР