Източници на списание Tatler разкриват, че Кейт Мидълтън се чувства

...
Източници на списание Tatler разкриват, че Кейт Мидълтън се чувства
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън в капана на кралските задължения след напускането на Меган и Хари - slava.bg

Източници на списание Tatler разкриват, че Кейт Мидълтън се усеща като в капан, откакто Меган и Хари се отделиха от кралското семейство.

Въпреки че близки на херцозите разкриват, че след преместването на младата двойка в Америка Кейт и Уилям са съумели да подобрят връзките си с тях, в фамилията продължава да има проблеми поради радикалната смяна.

След като Меган и Хари се отхвърлиха от отговорностите си към семейството, техните задължения бяха трансферирани върху Мидълтън и принца. Същевременно поради ковид те са поели и част от отговорностите на кралицата, която следва всички рекомендации на докторите и се изолира с принц Чарлз от началото на пандемията.

С всички нови отговорности Кейт стартира да се усеща “уморена и като затворена в капан”, разкриват от Tatler, които посветиха новия си брой на херцогинята.

“Разбира се, тя продължава да се усмихва и да се облича красиво, само че го прави с отвращение. Работи толкоз старателно като CEO, само че е лишена от всякакво време за празник и почивка”, споделя другарка на Катрин.

Според различен източник на изданието двамата с Уилям са обезпокоени, че спомагателните им задължения ще понижат още повече времето с трите им деца.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР