Източник: В събитието организирано от MINI България и дилърите на MINI

...
Източник: В събитието организирано от MINI България
и дилърите на MINI
Коментари Харесай

MINI Roadshow 2018 – премиера за обновените MINI с три и пет врати и MINI Cabrio

Източник:

В събитието проведено от MINI България и дилърите на MINI в София („ Ауто Бавария “ и „ М Кар София “) и Варна („ М Кар Варна “) участваха повече от 200 души, които имаха възможност да изпитат в интензивно шофиране възможностите на колите, както и да се срещнат с съвсем неограничените опции за персонализиране, които MINI предлага.

MINI e марка, която се отличава от всички останали, като въздействието й е обвързвано не само с неповторимите характерности на шофиране, само че и с поп-културата и специфичен, екстровертен и деен начин на живот. MINI сплотява в себе си уникални традиции на марката, статус на оригиналът в сегмента на дребните и компактни премиум коли и иновативни технологии, съчетани с приключенски темперамент и дизайн и естетика.

И през 2018 година MINI България провежда MINI Roadshow, което показва многообразните аспекти на „ феномена ” MINI, актуалното развитие и многообразието от възможности на моделната гама на легендарната английска марка. Събитието е самобитна премиера за обновените MINI с три и пет порти и MINI Cabrio. Наред с тях фокус е опцията на марката да расте заедно със своите фенове, като им предлага и по-ориентирани към практичността, само че с присъщ MINI жанр, предложения за самостоятелна подвижност в лицето на моделите MINI Clubman и MINI Countryman. В интензивен тест те потвърждават, че MINI има отговор за разнообразие от условия и нужди, както и че всяко пътешестване, е по-вълнуващо зад кормилото на MINI. Специално внимание е отредено и на стратегиите за специални стремежи за индивидуализиране - MINI Yours и новаторската MINI Yours Customised, които могат да създадат всяко MINI, толкова уникално, колкото и притежателят му.

Обновените MINI с три и пет порти и MINI Cabrio

Със стилно актуализирана визия и всеобхватно модернизирана техника британският премиум авто производител MINI подчертава напредничавият темперамент и атрактивността на своите модели в сегмента на дребните коли. Обновяването на MINI 3 порти (среден разход на гориво: 6,0 – 3,8 л/100 км; СО2 излъчвания: 138 – 99 г/км), MINI 5 порти (среден разход на гориво: 6,2 – 3,8 л/100 км; СО2 излъчвания: 141 – 101 г/км) и MINI Cabrio (среден разход на гориво: 6,3 – 4,2 л/100 км; СО2 излъчвания: 144 – 111 г/км) включва освежаване на дизайна, рационализация на задвижването, разширение на стандартното съоръжение и на предлаганите цифрови услуги на MINI Connected, както и спомагателни възможности за индивидуализация.

MINI 3 порти, MINI 5 порти, MINI Cabrio: Преглед на новостите

• LED фарове с Matrix функционалност за дългите светлини.
• LED задни светлини с Union-Jack дизайн.
• Ново лого на MINI, нови цветове на каросерията, Piano Black Exterieur.
• Нови алуминиеви джанти.
• Разширена гама от кожени тапицерии, интериорни повърхности и Colour Lines.
• Уникална индивидуализация с MINI Yours Customised.
• Модернизирани мотори с повишена ефективност, по-голям работен размер и въртящ миг за MINI One и MINI One First.
• Седемстепенна скоростна кутия Steptronic с два съединителя, осемстепенна трансмисия Steptronic.
• Серийни мултифункционален волан и радио с 6,5-инчов пъстър екран, както и USB- и Bluetooth интерфейси.
• Опционално радио и навигационни системи с тъчскрийн.
• Телефония с безжично зареждане.
• Проекция на логото на MINI от външното огледало от страната на лидера.
• MINI Connected и MINI Connected XL с нови функционалности.

MINI Clubman

MINI Clubman е първото предложение на MINI в премиум компактния сегмент. В сегмент, фокусиран върху функционалността и практичността то предлага непозната досега хармония и уверена грациозност, като в същото време предлага най-високата, постигана в миналото при MINI степен на пригодност за всекидневието и за дълги пътувания, еластичност и комфорт на возене. С четирите си порти и присъщите Split Doors отзад, петте пълноценни места за седене и разточителния, многостранно използваем интериор MINI Clubman по неконвенционален начин дава отговор на поставените пред компактния клас условия по отношение на функционалността. Неговият индивидуален жанр, забележителната радост от шофирането и качеството, на нивото на премиум автомобил, го превръщат в извънредно събитие, зрял избор за хората с усет и изявена индивидуалност, само че с нарастнали потребности от практичност и еластичност.

MINI Countryman

С второто потомство на MINI Countryman традиционната английска марка продължава развиването си в премиум компактния сегмент. MINI Countryman е най-големият и многостранен модел в 59-годишната история на марката. Неговата напълно нова структура е обвързвана със значителен прогрес по повод на предлагането на място, функционалността, спортния дух и премиум характерностите. Изключителната позиция на MINI Countryman (среден разход на гориво: 7,0-2,1 л/100 км; СО2 емисии: 159-49 г/км) измежду директните му конкуренти се дължи на изразителния дизайн и обзора на каросерията, както и преди всичко на ненадминато пъргавото поведение на пътя. Радостта от шофирането отвън пътищата с твърдо покритие се обезпечава от най-новото поколение на двойното задвижване ALL4. MINI Countryman е и първият модел на марката, който се предлага и с Plug-in хибридно задвижване. Като MINI Cooper S E Countryman ALL4 то има пробег от до 40 километра в изцяло електрически режим.

MINI Yours

Радостта от шофирането е неповторима, начините да бъде изразена – също. С ненадминато огромно многообразие от допълнително съоръжение и аксесоари британският премиум автомобилен производител предлага на своите клиенти максимална независимост за приспособено към най-малките елементи и персоналния стил оформление на техния автомобил. Всеобхватният избор от лакови покрития и алуминиеви джанти, разновидности на тапицериите и цветовете в интериора, интериорните лайстни и Colour Lines, както и множеството характерни за MINI варианти като корпуси на страничните огледала, допълнителни фарове, украшения на покрива и графични детайли, предлага почти неограничени благоприятни условия всяко MINI да се трансформира в направен по мярка уникат.

За тези, които желаят още по-голяма индивидуалност и внимание към детайла е програмата за в допълнение ексклузивно оборудване MINI Yours. Тя продължава десетилетните обичаи на усърдно и стилно индивидуализирани малки автомобили на английската марка и предлага необятен кръг благоприятни условия за външно и вътрешно съоръжение със старателен избор на висококачествени материали, моден дизайн и традиционно занаятчийско изкуство. Допълнителното оборудване на MINI Yours дължи изключителните си качества на особените дизайнерски процеси и направа, базирани както на английския генезис на марката, по този начин и на неповторимия темперамент на MINI като оригиналът в сегмента на премиум малките и компактни коли.

В интериора MINI Yours пресъздава персоналния стил и чувството за високо качество с използването на усърдно подбраната кожа за повърхностите на седалките, арматурното табло и кормилото, повърхностите в интериора от истинско дърво и други изключително висококачествени материали, както и тяхната прецизна и изискана направа.

Висококачествените елементи като контрастните шевове, изисканите кантове и дизайнерския знак на MINI Yours със стилизиран английски байрак Union Jack са сред знаците за изключителния статус на гамата на MINI Yours в границите на програмата от в допълнение съоръжение за съответния модел.

По отношение на екстериора характерен лайтмотив при оформлението на допълнителното съоръжение MINI Yours е британската въздържаност. С дискретното си и в това време неподражаемо висококачествено лъчение външните цветове и джанти създадени и предлагани от програмата придават особен жанр на настоящите модели на MINI.

MINI Yours Customised

Възможностите на новите технологии и стремежът на MINI да бъде основател на тенденции във връзка с ориентацията към клиента, на развиването на дигиталните услуги и на налагането на иновативни индустриални процеси води и до въвеждането през 2018 година на програмата MINI Yours Customised. Тя може да трансформира всеки собственик на MINI в създател, а неговото MINI в индивидуално завършен уникат, като

предлага на клиентите опция до оформят подбрани артикули за допълнителен монтаж с определен от самите тях дизайн. Гамата от артикули на MINI Yours Customised включва познатите като Side Scuttles елементи на страничните мигачи, декоративни лайстни от страната на пътника до лидера в интериора, LED лайстни на праговете и LED проектори във вратите.

Детайлите от продуктовата стратегия на MINI Yours Customised могат да бъдат определени, оформени и поръчани от клиента в специално основания за новите предложения онлайн-магазин. Производството на индивидуализираните продукти се прави по иновативни производствени способи като различни методи за 3D щемпел и лазерно гравиране. Напредничавите индустриални процеси позволяват прецизна реализация на желанията на клиентите. Индивидуално оформените артикули се доставят в рамките на няколко седмици. Тяхната концепция е такава, че те могат да бъдат интегрирани в автомобила от клиента или от определен от него MINI сервиз. Клиентът може да прави това прави това толкова често, колкото пожелае. По този метод се гарантира, че при възможна продажба на автомобила продуктите безпроблемно могат да бъдат сменени.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР