Източник: PEUGEOT лансира нова гама велосипеди LEGEND, вдъхновена от стила на

...
Източник: PEUGEOT лансира нова гама велосипеди LEGEND,
вдъхновена от стила на
Коментари Харесай

Колекция PEUGEOT LEGEND: Нео ретро велосипеди за всеки

Източник:

PEUGEOT стартира нова гама колела LEGEND, вдъхновена от стила на емблематичните модели на Марката. Предназначена за цялото семейство, сбирката ще зарадва всички тези, търсещи ретро колела, които са по едно и също време комфортни и надеждни.
Стилът на рамките и неподвластният на времето дизайн с черно-бял шахматен претекст припомнят за легендарните колела PEUGEOT, произвеждани в над 130-годишната история на Марката.
Проектирана на първо място за градска приложимост, сбирката LEGEND включва различни стилове: Fixie, urban, Road и City. Колекцията Junior предлага стилно въведение в колоезденето за деца на възраст от 2 до 6 години.

Модели PEUGEOT LEGEND LC01 - City
LEGEND LC01 D7
Отличаваща се с емблематичния преден венец с три лъва PEUGEOT LEGEND, здравата стоманена рамка и винтидж цветове символизират идентичността на приключението, което предлагат велосипедите PEUGEOT. Ще карате велосипеда със жанр, с помощта на удобната седалка с релефно лого и ръкохватки на кормилото в същия цвят. Наличен в бял, оранжев или зелен цвят.

LEGEND LC01 N7
Моделът LC01 N7 съдържа стоманена рамка и съединена вилка. Той черпи вдъхновение непосредствено от най-емблематичните колела PEUGEOT. Предният венец с трите лъва PEUGEOT LEGEND е оборудван с най-новата технология под формата на 7-степенна задна главина Shimano Nexus. Тази трансмисия улеснява прекъсването и потеглянето, защото е допустима промяна на предавките в спряло състояние. Наличен в златист цвят.

LEGEND LC01 D7+
Велосипедът LC01 D7+ се отличава с емблематичния дизайн с черно-бял шахматен претекст. Снабден с 21-степенен дерайльор Shimano, той е съвършен за колоездене в града. Предният фар с динамо и гумите с отразяващи ленти правят градското колоездене безвредно и комфортно. Наличен в наследник или оранжев цвят.

PEUGEOT LEGEND LU01 – Fixie urban
Предназначен за града, велосипедът LU01 има закрепена предавка. Дизайнът е реверанс към първите колела PEUGEOT, произведени през 1885 година, които са имали подобна трансмисионна система. Велосипедът сплотява традициите с най-новите трендове. Този модел със стоманена рамка е оборудван с преден венец с 42 зъба в комбиниране със заден венец с 8 зъба. Предлага се в оранжево.

PEUGEOT LEGEND LR01 - Road
LR01 е построен към най-емблематичния дизайн на рамката на велосипед PEUGEOT. Пъргав и динамичен, той е съвършен за колоездене в покрайнините на съвременните градове. Със стоманена рамка и плоско кормило, този комфортен, маневрен велосипед ви дава опция да прекосите града. LR01 е оборудван с 16-степенна трансмисия Shimano. Предлага се в бял цвят.

PEUGEOT LEGEND - Junior
Поколения деца на възраст от 2 до 6 години са се наслаждавали на този безконечен, емблематичен велосипед. Тези функционални модели имат свободен ход за по-лесни първи стъпки на децата в колоезденето, дружно с помощни колела за по-голяма непоклатимост. Алуминиевата рамка е олекотена и здрава. Спирачките V-Brake осигуряват максимална безопасност. Наличен в три размера (12, 14 и 16 инча).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР