Източник на Show.bg изпрати скандалното еротично видео, с което плеймейтката

...
Източник на Show.bg изпрати скандалното еротично видео, с което плеймейтката
Коментари Харесай

Вижте брутално ВИДЕО, в което плеймейтката Михаела Тодорова се предлага на клиенти

Източник на Show.bg изпрати скандалното еротично видео, с което плеймейтката Михаела Тодорова се котира пред клиенти в задгранични уеб сайтове.

Видеото стартира със софт еротика – Мис Плеймейт 2019 опипва голото си тяло и гледа предизвикателно към камерата. В идващия кадър мъжка ръка мачка силиконовата й гръд, а на последния еротиката ескалира.

Каква е задачата на клипа?

Нека напомним. Както Show.bg първи разкри с помощта на някогашна участничка в състезанието „ Мис Плеймейт “, победителките в надпреварата продават телата си. За да завоюва първото място, момичето би трябвало да се съгласи на секс с уредника Христо Сираков. Второто изискване пък е да се снима в сходно еротично видео (вж по-долу), което се популяризира в задгранични уеб сайтове със неразрешен достъп от България.

Това са визитните картички на плеймейтките. С тях девойките се популяризират пред богаташи, които в случай че останат удовлетворени от видяното, си го поръчват против избрана сума. Самото клипче може да се гледа онлайн против 5 $, като половината остават комисионна за уеб страницата. Останалата облага е за Христо Сираков, който месечно може да си докара към 150 000 $ единствено от едно видео.

Както Show.bg ви даде обещание, тематиката има продължение. А точно – клипът на една от победителките в състезанието – Михаела Тодорова. В порно уеб страницата xHamster.com се е разпространявало и друго видео с плеймейтката, за чието унищожаване тя е платила 2000 евро.

Колкото до хонорара й – случвало се е за сеанс Михаела да прибере и единствено 200 евро. Зависи какъв брой е закъсала. Ако пък си прочут на Сираков, можеш да я получиш и за без пари – по този начин Тодорова му се реванширала за купата „ Мис Плеймейт “, разяснява нашият източник.

Той споделя и любопитна преживелица от опита на Тодорова като компаньонка: „ Веднъж била поръчана от клиент в Свищов и когато схванала, избягала. Често се случва плеймейтки да бягат от поръчки, тъй като клиентът няма на кого да се оплаче. В случая с господина от Свищов обаче поръчката е предходна през негов другар и била направена сурова претенция “.

По думите на източника ни Михаела постоянно злоупотребявала и със неразрешени субстанции като пико и други синтетични опиати. Нещо повече – той твърди, че във въпросната видео визитка плеймейтката е очевидно дрогирана. В края на клипа в реалност Тодорова не наподобява изключително съответна.

Видеото вижте ТУК!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР