Източник: ЛамятаОвен Днес Вашето настроение е очевидно за хората около

...
Източник: ЛамятаОвен Днес Вашето настроение е очевидно за хората около
Коментари Харесай

Хороскопът ви днес

Източник: Ламята

Овен
Днес Вашето въодушевление е явно за хората към Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя яд – несъмнено, в сдържана форма, без каквото и да било физическо влияние, в случай че това, несъмнено, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си, експанзия –това е, в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са непрекъснато положителни и благи! Ужасно! Така че направете потребна услуга на себе си и на индивида, с който непрекъснато се виждате: започнете да упражнявате. Това ще Ви бъде прекомерно потребно.

Телец

Денят ще бъде много комплициран от професионална позиция. Ще се наложи по едно и също време да решавате няколко задания, всяка от които ще изисква освен време и старания, само че и висока централизация на внимание. Ппстарайте се да намерите време за къса разходка. Почивка измежду прирпдата, па въпреки и за малко, през днешния ден ще Ви бъде доста нужна. Възможна е кавга с обичания човек и повода за нея ще бъде не в остарели различия, а с несходство на мненияето за това, което се случва през днешния ден. Предстои Ви да преминете мегду два огъня: и непотребната еластичност, и несъразмерната непреклонност през днешния ден няма да са Ви от изгода.
 

Близнаци

През целия ден може да изпитвате някаква незадоволеност то това, което имате: от размера на жилищната повърхност, с която разполагате, от служебното си състояние или престижа, който имате в избрани среди. За страдание тъкмо в този момент не всичко, което имате, ще може да се извърши, та затова ще се наложи, да се успокоите. Някои Ваши очаквания може да се окажат безпредметни, или прекомерно истински. Освен това през днешния ден не е денят, когато Вашите очаквания ще се извършват сами по себе си. Ако в главата Ви се е появила хубава концепция, недейте да забравяте, че за реализацията и в живота, е нужна работа.
 

Рак

Бъдете деликатни, в случай че планувате някакви дълготрайни мероприятия: има риск да се обвържете с неизпълними отговорности или връзки, които ще донесат повече проблеми, в сравнение с наслади. Въобще, този ден е доста подобаващ, с цел да се концентрирайте на настоящия миг и да се постараете да се справите с това, което не Ви харесва. Отношенията с околните се подреждат комплицирано. Възможни са провокации от страна на родственици, както и опити да Ви накарат да действате под непознати заповеди. Защитавайте своите ползи, даже и да се наложи да действате много твърдо.
 

Лъв

Ако внезапно Ви предложения на среща човек, от който не сте очаквали такова нещо, самоуверено се съгласявайте и вървете. Дори да не приключи всичко с „ гивели те дълго и щастливо и умрели в един ден „, наслаждение все-пак ще има. При всички положения ще се почувствате най- обаятелни привлекателни!
 

Дева

Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.
 

Везни

Днес ще е доста добре да пийнете в компанията на своя обичан човек някаква екзотична напитка. Или въпреки най-малко някакъв алкохол. Но не се увличайте и не слизайте до баналната водка! Нещо с хубаво мезе и приятна сказка... И в подобаваща конюнктура, несъмнено...
 

Скорпион

През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.
 

Стрелец

Крайно време е, да обърнете внимание на индивида, името на който толкоз Ви харесва. Лошите хора, които са недостойни за Вашето внимание, не са с такива имена, повярвайте! Може би си заслужава да извършите насрешна крачка, за доближаването ви. А може би си залужава, тъй като има възможност за благонадежден тандем....
 

Козирог

Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изявленията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са признати ли те, и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще пораждат поради същински дреболии, само че може да се трансфорат в съществени спорове, в случай че не деянията успокоение и миролюбие. Денят не е подобаващ за разлъка със солидна сума пари, и по тази причина е по-добре да отложите огромните придобивки. Не са изключени и дарове – включително и скъпи, които вероятно доста ще Ви зарадват.
 

Водолей

За родените до 4 февруари денят е сложен, разболяващ и сериозен. Ако влезете в спор, ще навредите освен на себе си, само че и на обичан човек. Абортите са неразрешени до на следващия ден. Очертават се рискови положения при планувани интервенции, свързани с кръвозагуба. Въздържайте се от непроверени начинания. Постарайте се да стъпите на сигурна почва с прецизен контракт и регламентирана връзка. Всичко отвън закона ще ви предизвика и подлага на огромни тествания. Ден на апел, нещо ви притегля с голяма мощ, нека знаете какво вършиме и накъде вървите.
 

Риби

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – към Вас има задоволително хора, подготвени да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, само че в случай че се занимавате единствено с нови неща. Ще се появят доста блестящи хрумвания: от една страна - доста смели, а от друга – даващи Ви опция напълно да реализирате своя капацитет. Винаги вършиме всичко въодушевено и радостно – дори гледането на телевизионно предаване може да превърнете в необикновено привлекателно деяние. Не се учудвайте, че през днешния ден ще бъдете в центъра на внимание.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> --> <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР