Източник: Илиян Василев, фейсбук, снимка: БулфотоНе трябва да се подценяват

...
Източник: Илиян Василев, фейсбук, снимка: БулфотоНе трябва да се подценяват
Коментари Харесай

Илиян Василев: Не трябва да има успокоение, че Борисов не може да събере 2/3 мнозинство в това Народно събрание

Източник: Илиян Василев, фейсбук, фотография: Булфото

Не би трябвало да се подценяват тези ходове на Борисов с Велико народно събрание, нито да има утешение, че не може да събере 2/3 болшинство в това Народно събрание. Той не може, само че хората, които му написаха речта, могат, написа бишвият ни посланик в Русия и дипломат Илиян Василев в личния си  профил във фейсбук.

" Да припомня ли болшинствата с които бяха определени Гешев и Пеевски. Не инцидентно Карадайъ пусна този откъс, с цел да ви подсети, че нещата се развиват " по проект ".
Изобщо не се заблуждавайте, че по подобен сакрален въпрос, не могат да разцепят и групата на Българска социалистическа партия.
Това де факто е редививус на схемата с Велико народно събрание от 1990 година за опитомяване на силата през институционални хватки.
Нещо повече, една част от протестиращите, които не са отдадени в тънкостите на правото и нямат загатна за 1990 година /младите/ и са по принцип до доброжелателни, търсят разговор!? могат да се подведат.
Блокирането като форма на митинг би трябвало при всички случаи да основава дискомфорт на властта - Министерски съвет, специалиазирания съд и прокуратура на Черковна, партийните централи, медиите на властта, преди да основава дискомфорт на жителите. Видяхте каква суматоха беше когато Дариткова се самоблокира в Българска национална телевизия?
Блокадата на Орлов мост е знак на митинга, тя не би трябвало да пада, само че още един път помислете за обсада пред Румънското посолство. Трябват съдружници, по-голяма поддръжка, тъй като съперникът е подъл. Може и пред Сточна гара, само че не непрекъснати, а единствено като предупредителни. ", споделя още Василев в поста си.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР