Източник и видео: Sportal.bgПомощник-треньорът на Спартак Кириакос Георгиу води отбора

...
Източник и видео: Sportal.bgПомощник-треньорът на Спартак Кириакос Георгиу води отбора
Коментари Харесай

Георгиу похвали Спартак и обяви дали ще наследи Божилов като старши треньор

Източник и видео: Sportal.bg

Помощник-треньорът на Спартак Кириакос Георгиу води тима при загубата с 0:2 от ЦСКА. След дуела той похвали своите за играта и даде изкусен отговор на въпроса дали ще наследи на поста напусналия старши треньор Диян Божилов, който подаде оставка в петък.

Ето какво сподели Георгиу:

„ Ние сме в такава обстановка, че нямаше по какъв начин да играем по различен метод. Аз съм удовлетворен, защото съм с тези момчета от 4-5 дни. Дойдох за друга работа, само че по този начин се наложи, че трябваше да повеждам тима против ЦСКА. Благодаря на момчетата за хубавичко и мъжката игра. Първото полувреме бе равностойно, а дузпата на желая да я разясня, защото бях доста надалеч. След играта се отвори, само че ние не можахме да стигнем до положения, с изключение на гредата. В последните минути се наложи да рискуваме, тъй като 0:1 не ни задоволяваше. Поехме риск и оттова пристигна втория гол,  вината е моя, тъй че няма проблем.

Дали аз ще повеждам тим, зависи от управлението. Аз подписах  договор като помощник-треньор в сряда и моето предпочитание е да работя. Предстоят диалози сред мен и управлението. ”

Видео вижте ТУК

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР