Източник и видео: Нова ТвНаша сънародничка в германия се изправя

...
Източник и видео: Нова ТвНаша сънародничка в германия се изправя
Коментари Харесай

Българката Мария на първа линия срещу COVID-19 в Германия

Източник и видео: Нова Тв

Наша сънародничка в германия се изправя всеки ден лице в лице с COVID-19.  Мария Масларска работи в университетската болница в южногерманския град Фрайбург. Едва при започване на своята кариера в медицината се сблъсква с пандемията на COVID-19.

“В момента се случи по този начин, че ротацията ми е в незабавното поделение. Ние сме едни от първите, които одобряват пациентите, към този момент по-леки случаи към момента ", споделя тя.

Германия е една от най-засегнатите страни в света. Там са регистрирани над 47 хиляди случая. Починалите от болестта, обаче, са в пъти по-малко от други страни.

“Основното съмнение е, че в действителност в Германия са тествани ужасно доста хора. Може би друго пояснение е, че към момента лечебните заведения са готови и работят на оптимален потенциал. Няма елективни приемни ", счита Мария. В провинцията, в която тя живее, случаите порастват с всеки минал ден.

“Болницата имаше време да се приготви. Спешното поделение е разграничено на две елементи, с два обособени входа ", описа тя. Въпреки това споделя, че даже в Германия защитните средства са лимитирани.

“Проблемът с материалите не е единствено в България, даже в Германия, една страна със страхотна техническа база. Ние нямаме подобен вид защитни костюми, които се виждат по малкия екран. На промяна имаме право на очила и една маска. ”, разкри Мария. Тя, обаче, не се оставя на терзанието, макар че нейни сътрудници са инфектирани.

“Всеки човек има естествен инстинкт за самозапазване, само че в полза на истината към този момент имаме сътрудници, които се заразиха, които отпаднаха, те се възвръщат ", сподели още тя. Самата Мария идва от лекарско семейство. Вместо да поеме щафетата от татко си и да избере педиатрията, обаче, се обръща към вътрешните заболявания и кардиологията.

“Като бях още в учебно заведение, всекидневието ми беше директно обвързвано с това, което родителите ми описват за работата си. Това, което ми харесва в медицината е, че е универсална специалност. Не дели хората - от кое място са, какво вършат, от какъв генезис са ", споделя още Мария.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР