Източник и снимки: mvr.bgУчастниците в престъпната група са задържани на

...
Източник и снимки: mvr.bgУчастниците в престъпната група са задържани на
Коментари Харесай

МВР пусна снимки от акцията в Елин Пелин

Източник и фотоси: mvr.bg

Участниците в незаконната група са арестувани на 7 декември 2019 година при взаимни дейности по следствие на чиновници на ТС БОП – София област и Специализираната прокуратура.

``
реклама

Действията са осъществени с помощта и на служители от ОДМВР-София. При осъществените персонални обиски и претърсвания в коли и в пет парцела, употребени от четиримата арестувани са открити и конфискувани близо половин кг амфетамини, 40 грама опиати, 320 грама марихуана, разфасована на дози за разпространяване.  Намерени са и 260 000 подправени еврови банкноти, електронни везни, бележник със мемоари на клиенти, мобилни телефони, огромни суми пари в брой. Събраните досега доказателства сочат, че групата е била основана и е работила от октомври 2018 година.



Това е втората наркогрупа, работила на територията на Елин Пелин и района, обезвредена в границите на четири денонощия.

Припомняме, че на 3 декември т.г., след договорка с снабдители на наркотични субстанции на едро от София, бяха арестувани четирима участници в друга незаконна конструкция в града, у които бяха открити и конфискувани 1,8 кг канабис и 1,2 кг амфетамини в разнообразни разфасовки, готови за разпространяване на черния пазар, пари, електронни везни.



На арестуваните е наложено прокурорско задържане до 72 часа. Днес, 9 декември 2019 година Специализираната прокуратура ще внесе в Специализирания углавен съд искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за всеки от тях.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР