Източник и снимка: Полина Паунова, фейсбукИзвинявам се, ама имам няколко

...
Източник и снимка: Полина Паунова, фейсбукИзвинявам се, ама имам няколко
Коментари Харесай

Полина Паунова: Сигналът от МВР не е ли съзнателно търсене на сблъсък?

Източник и фотография: Полина Паунова, фейсбук

" Извинявам се, но имам няколко въпроса. Главният измежду тях е: режисура за оставка ли се приготвя през днешния ден? ", написа Полина Паунова в персоналния си профил във фейсбук.

" Защо запитвам: в случай че допуснем, че министър-председателят най-честно твърди, че му става неприятно от кръв, то за какво през днешния ден шефът на Столична дирекция на вътрешните работи се закани обществено да разчисти блокадите на Орлов мост? Не е ли някак разумно, когато един път са разрушени тия блокади, а по-късно са построени назад, като кажеш на хората “ще дойда да ги махна ”, те проведено да се съберат и да ги бранят?

Тая цялата история наподобява по този начин все едно Министерство на вътрешните работи даде сигнал на митинга да се събере и да се отбранява, тъй като следва да настъпи полицията? И в случай че тоя аспект се окаже правилен, това не е ли умишлено търсене на конфликт?

Даже въпросите могат да продължат: това умишлено търсене на конфликт да не би да е тактичност, която да обслужи един политически мотив (не причина) министър председателят да подаде оставка (щото нали му прилошава от кръв)? ", написа още в поста си журналистката от " Свободна Европа ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР