Източник и снимка: Канал 3След проведени оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия

...
Източник и снимка: Канал 3След проведени оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия
Коментари Харесай

Шофьор причини катастрофа в Попово и избяга

Източник и фотография: Канал 3

След извършени оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности чиновници на РУ-Попово откриха лидер, причинил пътен инцидент и напуснал местопроизшествието. Това оповестиха от ОДМВР-Търговище.

Това е 57-годишен мъж от с. Зараево, община Попово, дееспособен лидер. В хода на следствието е открито, че същият на 13.10.2019 година към 19 ч в община Попово - на републикански път III-202, км 1+284, управлявайки употребения от него лек автомобил “Фолксваген Голф “ с търговищка регистрация в посока на придвижване към с. Зараево, е блъснал самоделно направена ръчна количка, тикана от движеща се в лявата страна на пътя в посока с. Зараево-гр. Попово 69-годишна жена от гр. Попово.

В резултат дамата е паднала настрана от пътното платно и е получила фрактура на бедрена кост.

След случая тя бе настанена за лекуване в МБАЛ-Търговище без заплаха за живота й. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на РУ-Попово.

На причинителя на действието е повдигнато обвиняване за причиняване на междинна телесна щета по несъобразителност при нарушение на разпоредбите за придвижване по пътищата, като е избягал от местопроизшествието. Взета му е мярка за неотклонение „ Подписка “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР