Източник и снимка: chernomorepfc.bgЮношите старша възраст на Черно море отстъпиха

...
Източник и снимка: chernomorepfc.bgЮношите старша възраст на Черно море отстъпиха
Коментари Харесай

Старшата на моряците изгуби от Ботев в Пловдив

Източник и фотография: chernomorepfc.bg

Юношите старша възраст на Черно море отстъпиха с 0:1 гостуването си на Ботев в Пловдив в мач от 7-ия кръг на Елитната група до 19 години.

Варнеци не влязоха по най-хубавия метод в срещата и още в първата минута можеха да позволен гол. В ответната офанзива обаче Тони Иванов изпусна от добра обстановка да осъществя. В 8-ата минута след рикошет топката доближи на втора греда и футболист на домакините с глава вкара за 1:0.

След попадението “моряците ” на Мартин Христов сътвориха няколко положителни офанзива, които обаче не съумяха да завършат по най-хубавия метод. В 25-ата минута Паоло Пасков пропусна самичък против вратаря, а в 35-ата Калин Георгиев стреля от фаул, вратарят мазета, а при добавката Росен Стефанов от напълно близо не съумя да откри очертанията на вратата.

Втората част бе по-добра за футболистите на Черно море, които владееха самодейността и търсеха до последно изравнителното попадение. Първо вратарят на домакините избави два хубави удара на Калин Георгиев и Светослав Николов, а Радослав Златев от 3-4 метра с глава пропусна може би най-чистото състояние през вторите 45 минути. В средата на полувремето основният рефер можеше да отсъди дузпа за фаул против Радослав Златев, само че реши, че нарушаване няма. От своя страна Ботев имаха доста положително състояние пред вратата на Стефан Петков, с което да вкарат втори гол и да затворят мача, само че пропуснаха.

В идващия кръг Черно море приема Витоша (Бистрица) на 16 септември (сряда) от 17 часа.

Съставът на Черно море:  Стефан Петков, Златин Станков (55-Петър Иванов), Росен Стефанов, Берк Джевдет, Димитър Ралчев (46-Николай Златев), Калин Георгиев, Наско Янков, Светослав Николов, Паоло Пасков, Тони Иванов, Радослав Златев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР