Източник и снимка: БлицЗа първи път България изнася повече за

...
Източник и снимка: БлицЗа първи път България изнася повече за
Коментари Харесай

Борисов се закани да дърпа уши и призна кой го измъчва с есемеси

Източник и фотография: Блиц

За първи път България изнася повече за Германия, в сравнение с внася. В историята ни приказвам. Това е реалност, тъй като България има положителни и работливи служащи. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов от главното предизборно събитие на ГЕРБ-СДС в " Арена Армеец ", която бе безусловно претъпкана.

" Нашата съществена цел е да повишим неведнъж приходите ", призна той.

" Убеден съм, че в случай че сме живи и здрави и не стане някоя неточност, ще видите още какви фабрики ще се строят в България. И то тъкмо такива, от каквито има потребност страната. Такива фабрики ни трябват ", съобщи министър председателят.

" 60 километра метро направихме и то единствено за няколко години. В Шумен направихме и втора индустриална зона. Повишаването на приходите е доста значимо. Само вчерашната инвестиция в Шумен е 100 милиона. При положителни приходи и висококвалифицираните българи ще се върнат в страната и се връщат ", съобщи той. 

" Като виждам справките близо 500 000 автомобила ще излязат на 24 май. Българите в резултат на ниските приходи просто няма да са си в София. Обръщам се към структурите - помолете ги хората, дано си починат петък и събота, а в неделя да се върнат за изборите. Европа е един организъм ", добави Бойко.

" Финансовата непоклатимост, приходите и инфраструктурата и опазването на външната граница на Европейски Съюз - това подсигуряваме ", сподели министър председателят и натърти какъв брой значима е кохезионната политика.

" Горанов нощес ме пита 500 000 ли обещахте тъкмо или бяха по-малко. Започнахме от 250 000. Питайте се и двамата какъв брой са, да не ви издърпам и на двамата ушите. Защото единият ме изтезава с есемеси ", обърна се Борисов към Горанов.

" В умозаключение желая да предупредя партията. В четвъртък петък - ще се опитат да ни създадат черни, тъй като видяха, че духът в ГЕРБ се върна - изядохме си шамарите и си направихме измененията, само че партията се подвигна. Това ги плаши. Искам да поздравя Мария Неделчева, тъй като видяхте, че тя безусловно разгроми претендента на Българска социалистическа партия. Видяхте завист, жлъч ненавист, против сексапил, подготвеност, умения, знания, разум. Срещу нас ненавист имаше единствено. Вчера чух нелепости, че те желали правдивост. Може ли да има правдивост при комунистите. Те щели да я основават. Тяхната правдивост е затвори, гибел, без присъди или със съдии, като Народния съд ", съобщи Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР