Източник Фокус, снимка БулфотоНе мисля, че скандалът с апартаментите ще

...
Източник Фокус, снимка БулфотоНе мисля, че скандалът с апартаментите ще
Коментари Харесай

Вицепремиерът Красимир Каракачанов: Не мисля, че скандалът с апартаментите ще разклати властта

Източник " Фокус ", фотография Булфото

Не мисля, че абсурдът с жилищата ще разклати властта. Това сподели пред публицисти вицепримиерът и водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

Запитан дали сагата с жилищата на властта, ще разклатят властта, той отговори: „ Пет дни давам отговор на този въпрос. Както виждате следващата оставка не е раздрусала властта, тъй че мисля, че няма да разклати властта “.

На въпроса, в случай че и Цветан Цветанов подаде оставка, това към този момент ще разклати ли властта, Каракачанов отговори: „ Както споделяше един някогашен български министър председател и още по-бивш монарх - не съм гадач “.

По мотив това какво чака от утрешното съвещание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, вицепремиерът разяснява: „ Каквото и да кажа, може да сбъркам, знам ли какво ще решат “.

Във връзка с това би трябвало ли Цветан Цветанов да поеме политическа отговорност, Каракачанов съобщи: „ Дали би трябвало да поеме политическа отговорност взема решение политическото управление на тази партия или самият той. За да давам мнения, нали се сещате, че на следващия ден ще изляза крив. Каквото и да кажа, на следващия ден ще изляза кривият “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР