източник: Dnes.bgСнимка: InstagramСандалът между Андреа и бившият й продуцент инж.

...
източник: Dnes.bgСнимка: InstagramСандалът между Андреа и бившият й продуцент инж.
Коментари Харесай

Андреа написа на Митко Пайнера: Димитре, славата няма срок на годност

източник: Dnes.bg

Снимка: Instagram

Сандалът сред Андреа и някогашният й продуцент инж. Митко Димитров продължава с цялостна мощ в обществените мрежи. Певицата още веднъж употребява своя профил във Фейсбук, с цел да се обърне към Димитров и компанията му Пайнер.

" Димитре, Димитре... по отношение на писмото ти. Аз единствено Теодора Андреева няма по какъв начин да бъда, единствено от обстоятелството, че в този момент си написал това писмо до мен! Славата няма период на валидност, тъй като не славата ни прави реализатори, а гения, упоритостта, хъса, само че най-много гения ", написа някогашната половинка на Кубрат Пулев.

" Пишеш, че избягваш да се занимаваш с някогашни твои реализатори. И двамата знаем, че това не е по този начин, имайки поради подмолните ти номера! Да, обезверена съм от това, че има още хора като теб в тази страна, прав си! Много скърбя, че имаш още реализатори останали, които заблуждаваш по твой метод! Аз се развъртвам и това си проличава по интернационалните планове, които върша, за които още имаш да учиш ", написа още Андреа и продължава:
" Да ме описваш като отхвърлена жена е меко казано смешно! Ти беше отритнат от мен преди време! Наистина концертът не ме визира, прав си! Засяга ме единствено мръсотиите, които правиш към мен 4 години и по тази причина взех решение да играя по твоята скица! Това, че накара едни надарени девойки да пеят без пари на концерта ти, до момента в който ти прибираш парите от билети и спонсори. Определено това е триумф за теб, отлично! А по отношение на известията, които ти написах, бяха за да се примирим! Но не и да се върна в залязващата ти компания! "

" Исках да ти дам %, с цел да ме оставиш да пея и да не заплашваш заведенията да не ме канят. Защото съгласно мен по-добре беше да пробваме с положително, само че не ми остави избор! Мога единствено да скърбя, че се пробвах да открия най-малко малко положително в теб. Извинявай за което! Не ме изкарвай, че изпитвам завист на колежките ми, те се трудят като луди в името на благосъстоянието ти! Ти си за завиждане, само че единствено в случай че бях в позицията на лаком човек ", написа още певицата и приключва:

" Музиката е всичко за мен и постоянно е било по този начин! Просто не случих на верният човек! Пожелавам ти някой толкоз борбен и същински човек като мен да те наследи, само че този човек да бъде същински, героичен, почтен и най-много да мисли за изпълнителите си! "

Скандалът стартира с годишния концерт на " Планета " в Пловдив, по времето на който Андреа влезе в спор с сътрудника си Галин. Малко по-късно някогашната възлюбена на Кубрат Пулев се " изля " във Фейсбук, като съобщи, че " главните поп фолк реализатори би трябвало да проумеят, че не би трябвало да ги е боязън да се откачат от някаква си компания, която им дефинира нейните си правила и си гледа единствено нейните ползи ".

" Един лаком човек, който ги манипулира и по всякакъв начин драпа да държи монопола над всички заведения точно посредством тях, които той ограбва с 30,40, 50 даже 60 % от хонорарите от участия и 100 % от авторските права и цифровите продажби, а те благите даже не осъзнават и колкото да намират пари за песни и клипове ", написа Андреа.

Отговорът от Пайнер не закъсня, като в него се показва, че " някогашна певица от каталога на компанията заля мрежата с измислиците си ".

" Андреа, Андреа... Защо ли евентуалната действителност да си бъдеш още веднъж единствено Теодора Анреева толкоз те плаши? Сега към този момент разбра, че славата също има период на валидност “, пишат от компанията. „ Да оплюваш и да лъжеш за хората, с които до през вчерашния ден си делил компликации и наслади, е белег на цялостно обезсърчение или на неудържима гняв. Не го прави повече. Грозно е ".

" Екипът на " Пайнер " има премного работа с настоящите имена от каталога на компанията. Ти обаче не се умори да се занимаваш с нас. Периодично плисваше измислиците си по нас. Защо постоянно в устата ти бе името на компания " Пайнер "? Защо? Нали приключихме? Твори, развивай се, живей...

Човек би могъл да си направи извода, че по-отмъстителна от отхвърлената жена е единствено отхвърлената певица ", написаха от Пайнер.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР